- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Igen, igen... a tűzfal topik egy hónapja kihalt teljesen...
Természetesen az avast tűzfala remek, főleg így, hogy a legdrágábbat vettem, de túl új a win8.1, és félő, hogy vannak olyan biztonsági rései, amit az avast tűzfal sem blokkol. Nem biztos, hogy egy tűzfal progi jó lesz rá, de jobb félni...
Úgy értettem az "egész mást", hogy az egész más téma. Igen, szorosan kapcsolódik a tűzfal téma a vírusírtóhoz, de nem véletlenül volt neki nyitva másik potik (ami kihalt
)
Ha nem küldi kőkorszaki lassúságba a Haswell alapú konfigomat, akkor miért ne menjen fel egy faja tűzfal progi
Közben jelentkeztem a javasolt topikban
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)