Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Elnézést, ha valamit félreértelmeztem volna, de nekem úgy jött le, súlyos butaságokat hordtok itt össze! :] Ezért pedig reagálnék...
Hallottál-e már a "global" billentyűparancsról? Így hívják azokat a hotkey-eket, amik nem csak az előtérből működnek.
A foobar2000-et pl. akkor is irányítani tudom, ha az a systray-ben figyel (pause, hangerő, léptetés, tekercsélés, rating stb.). Akár játék közben. Hogy húzol elő bizonyos funkciókat (pl. jegyzetelőprogram > új jegyzet írása), ha nem működne a háttérből is? Basic operációsrendszer skill...
Egy billparancs ráadásul több programhoz is tartozhat, az intelligensebbek jelzik is, ha az összeakadás gyanúja fennáll. De ritka esetben még értelmet is nyerhet a dolog. Az sem árt, ha a user értelmesen osztja ki őket.
A Windowsban van olyan mező a parancsikonok tulajdonságainál, ahol billentyűparancsot lehet kiosztani az indításra. Jól néznénk ki, ha előbb meg kellene nyitni a programokat ahhoz, hogy billentyűparanccsal elindíthassuk őket. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest