Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Igaz, hogy el fog múlni.
Rühellem a windows 7-et.
Nem személyreszabható. Olyan beállítási lapok is vannak amiken a nagy semit leht beállítani sőt többnyire ilyenek.
Pont tegnap meg azelőtti napokban gondolkodtam, hogy vissza kéne-e menni xp alá.
Megfordult már a fejemben, hogy le kéne tenni a gépet, mert minden egyre csak a (és ez magánvéleményem) butább emberekre optimalizálódik. Tudod a tipikus user akinek kb. úgy néz ki a gépe mint az én netes profilom. Ezek olyan emberek szerintem akik kényszerből használnak gépet és eszerinti igényekre szabni oprendszert és használhatóságot az a microsoft nagy "tudása".Sajnos a támogatottság részben probléma az új eszközök miatt.
Az 1400 mhz-es laposomon meg 1 GB rammal örülök neki, hogy 980 maradék ramból csak a 890-et értem el eddig.
Sőt annak is örülhetek, hogy egyáltalán van vmi laptopom.
Egyáltalán nem szakmai szemszögből nézem a kérdést hanem userként.Egyébként is a régi alkalmazásoknak használom az xp-t nagygépen meg onnan megy a net.
Amit írtál az nekem kicsit olyan hangzású volt mint haverom dumái akinek ugyanaz a vinyója volt mint nekem és mégis állította, hogy az enyém szarabb.
Na neki volt az a mámniája, hogy mindenből az újabb kell kizárólag, mert az "jobb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest