Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost
üzenetére
De az még csak annyit csinálna, hogy oda tölti. Az úgy kevés, mert egyrészt, csak akkor tölt, ha az egész töltendő belefér, másrészt egyszer csak tele lenne, és akkor vége, harmadrészt ha kikapcsolnám elveszne. Én úgy gondoltam, ahogy írtam, hogy meg lehet adni százalékra, vagy méretre, vagy időre, hogy mekkora csomagonként helyezze át. Szóval pl. letölt 200KB/s-al, és beállítok 703MB-os csomagot, akkor egy óra töltés után bekapcsol a HDD, pár másodperc alatt áthelyezi a 703MB-ot, és kikapcsol, a memóriában folytatódik a következő darabbal. Mindez automatikusan magától. A feltöltésnek is meg lehetne adni egy méretet, és egyúttal azt is cseréli egy másik azonos méretű darabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest