- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Átolvastam a linkelt oldal fórumában lévő 3-4 BSOD-ra vonatkozó topikot, melyekből egyértelmű probléma forrást nem lehet kihámozni, viszont 1-2 dologra lehet következtetni ill. lehet tudni, ami befolyással lehet a "kékképernyőzésre".
Amit sikerült összeszednem a fórumból az egyes esetekből
- image betöltés esetén jelentkezett csak kékhalál, enélkül tünetmentes
- Z betűjelnél kékhalálozott, míg egyéb betűjeleknél nem
- win7 32bit alatt nem kékhalálozikAmi befolyással lehet a problémára
- Pagefile ki van-e kapcsolva (akinél probléma volt, ott ki volt kapcsolva)
- Pagefile ramdiskre helyezésekor is jelentkezett a problémaHasználtam pár ramdisk progit, de huzamosabban csak Qsoft, majd ezt követően SoftPerfect példányt.
Qsoft-tal egyetlen 1,5 GB méretű ramdrive-ot használtam böngésző cache-nek, amit OS leállításakor el is mentett HDD-re (nem találtam lehetőséget benne ill. nem is volt szükségem több drive-ra).A Softperfect-tel szintetikus tesztek (CrystalDiskmark) magasabb értékeket mutattak, viszont működés közben nem vettem észre különösebb sebességugrást a Qsoft-hoz képest.
Viszont Softperfect-tel az OS leállásakori mentési folyamat sokkal több időt vett igénybe. Ezt kiküszöbölendő átgondoltam a ramdrive igényeimet és mivel itt kapásból van lehetőség több ramdrive-ot is létrehozni úgy döntöttem két kisebb disket hozok létre. "A" betűjellel készült egy 1 GB-os TEMP résznek nem elmentendő tartalommal, így ezt a mappákkal együtt minden OS induláskor újrakreálja és "B" betűjellel egy 0,5 GB-os böngésző cache-nek, mely elmentendő tartalommal bír (a böngésző ideiglenes letöltési mappája is átkerült "A"-ra).
Pagefile nincs kikapcsolva nálam és áthelyezésre került HDD-re (OS SSD-n van), de korlátozva 1 GB-os méretre.
Win7 x64 HP és Win8 x64 Prof alatt tünetmentesen működik/működött a Softperfect. Qsoft-ot Win8 alatt nem használtam, de Win7 x64 HP alatt szintén probléma nélkül üzemelt.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest