- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyikszi #46360 üzenetére
A cégnél számos hasonló probléma volt, amikor nemrég 60 gépe átállítottunk SSD-re. A Samung SSD-hez adott saját Data Migration megoldása szépen klónozta a HDD teljes c:\ meghajtóját az SSD-re. User beállításokkal mindennel együtt.
Esélyes, hogy az MS Simulátor cuccát is átviszi a Program File-s és User könyvtárból rendesen az új helyre. -
kispx
addikt
-
-
Osiris
őstag
válasz
nyikszi #29938 üzenetére
&zone:
Köszi!Közben én is találtam egyet: bandwidth-limiter-http-proxy
-
Kernel
nagyúr
válasz
nyikszi #29915 üzenetére
Fizikai lemezről való adatmentéshez szerintem sem virtuális cucc kell, hanem IsoBuster. Addig "kínozza" a lemezt, többszöri szektorolvasásokkal, míg valamit kihámoz belőle. A teljesen olvashatatlannak bizonyuló szektorokat képes kihagyni anélkül, hogy csontra fagyna az egész gép.
De azért van olyan rossz lemez, ami még ezt is kiakasztja, fagyhat is, csodák nincsenek. Viszont érdemes próbálkozni több meghajtóval is (több számítógéppel), mivel a meghajtók olvasási képességei között lehetnek különbségek.
-
cigam
titán
válasz
nyikszi #29915 üzenetére
Ahoz nem virtuális meghajtó kell, hanem egy tök mezei lemezmásoló, ami a fizikai adathordozóról készít egy másolatot (opl iso fájlt). Ilyen az imgburn.
---
Olyan letoltésvezérlőt keresek ami egy adott mappában szereplő fájlokat letölti úgy, hogy a mappa nem listázható, de a fájlnevek egyforma sémár épülnek. pl. DSC_4675.jpg vagyis végig kéne probálgatnia a DSC_[szám].jpg formában megadott fájlokat, és "találat" esetén töltse is le azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest