Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
DeusHun
1.) Sztem ezt inkább a linux topicok valamelyike alá (pl Ubuntu vagy Linux kezdőknek vagy nagy linux topic).
2.) nem értem a problémát. Próbálj összeszedettebben fogalmazni
Bocsánat ha nem voltam egyértemű elgé nem lehet elég konkrétan fogalmazni, kösz.
Hogy jösz te ahhoz, hogy kioktatsz, ahogy látom tag vagy, semmi jogod nincs itt az oldalon dobálózni a szavakkal mert én elkezdek mással. Én jó vagyok de tudok még rossz is lenni.
1, Egy Windowsos program -ra lenne szükségem olyan szolgáltatásra ami Linux alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest