- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
ledgeri #18642 üzenetére
nem értem a kérdést. mi a második...?
a windirstat inkább arra való, hogy egy mappában, meghajtón megkeresd, hogy mi foglal sok helyet. vizuálisan megjeleníti az egyes fájltípusokat (színek) és fájl ill. könyvtár méreteket (négyszögek mérete).
az elérési utat egy egy fájlra, könyvtárra, vagy egy könyvtár összes fájljára vonatkozóan legegyszerűbben a total commanderben (kijelölés/kijelölt nevek másolása vágólapra minden adattal+elérési úttal) tudod kimásolni.
én már csak ezzel keresek fájlokat. kiraktam a fejlécbe a fájlnév és elérési útvonal másolása vágólapra ikont. ha pl. mailben akarok csatolni egy fájlt, akkor tcm-ben megkeresem, kijelölöm a fájlt, klikk az ikonra, alt+tab, a gmailben klikk a csatolt fájl gombra és a fájlnév helyére ctrl+v. a tcm úgyis mindig nyitva van az egyik monitoron, és ált abban a könyvtárban, amiben dolgozom, tehát sokkal gyorsabb megkeresni a csatolmányt.
ugyanígy, ha neroban ki akarok írni valamit, akkor kijelölöm a fájlokat, ráhúzom a tálcán a nerora, majd mikor átvált, akkor fel az új összeállításba. csak ekkor engedem, el őket. én már szinte mindent csak tcm-ben keresek.a dierectory lister pedig egy html (vagy txt stb.) formátumot készít, ahol minden könyvtár/elérési útvonal alatt egy táblázatban vannak a benne lévő fájlok. az adatokat, amit megjelenít mellettük, be tudod állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest