Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya84b
tag
Kedves Fórumtársak!
Érdeklődni szeretnék, hogy volna-e köztetek olyan valaki, aki ismeri a Skanix Illusion programot? A korábbi verziókat ismerem, de sajnos azok nem jók Win 7-re. Az új változatot pedig hiába töltöm le azok csak próbaverziók, hiába van meg a korábban megvásárolt kód hozzá, nem tudom hova beírni. Esetleg ehhez kapcsolódóan tudna valaki segíteni nekem? Vagy magát a programot is meg kell újra venni, nem jó hozzá a korábbi kód?
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat.Vagy esetleg tudtok hasonló programot ajánlani? Az lenne a lényeg, hogy telepítem a gépet majd bekapcsolom a védelmet és minden indításnál a telepítés utáni állapot áll vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Végleg befellegzett a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntnak
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő