- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya84b
tag
Kedves Fórumtársak!
Érdeklődni szeretnék, hogy volna-e köztetek olyan valaki, aki ismeri a Skanix Illusion programot? A korábbi verziókat ismerem, de sajnos azok nem jók Win 7-re. Az új változatot pedig hiába töltöm le azok csak próbaverziók, hiába van meg a korábban megvásárolt kód hozzá, nem tudom hova beírni. Esetleg ehhez kapcsolódóan tudna valaki segíteni nekem? Vagy magát a programot is meg kell újra venni, nem jó hozzá a korábbi kód?
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat.Vagy esetleg tudtok hasonló programot ajánlani? Az lenne a lényeg, hogy telepítem a gépet majd bekapcsolom a védelmet és minden indításnál a telepítés utáni állapot áll vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest