- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt734
tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy adott egy kis családi vállalkozás (mérnöki szolgáltatás). Kéne létrehozni valami adatbázist, ahol menne az iktatás, stb. Tudom, hogy vannak erre fejlesztett célprogramok (vállalatirányítási rendszerek), de nem szeretnénk most ilyesmire költeni. A lényeg, hogy valamilyen freeware megoldás érdekel, amivel létre tudok hozni adatbázist, valamint tudok készíteni köré egy keretprogramot (ha ez két külön programmal megvalósítható, az se gond, csak ingyenes legyen vállalati felhasználásra is minden).
Mindezeket Windows XP és 7 alatt művelném.
MS Access-ben már dolgoztam régebben, de mi OpenOffice-t használunk (tudom, hogy ott a Base, de az nem tudom, mennyire lehet alkalmas ilyesmire - mármint adatbázis részről).
A programozástól se riadok vissza (Pascal, középiskola, '90-es évek második fele), de azért jó lenne valami könnyen elsajátítható, egyszerű, ingyenes programozási környezet.Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv.:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest