Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz abridabri #72178 üzenetére
Tegnap mikor elolvastam amit írtál nem kicsit voltam mérges.
Ha a hozzászólásodat erre írod: [link] amikor felvetettem a váltást HAF932-ről, hogy na majd egy jobban szellőző házba költözök nem számít mennyi ventilátor kell, csak hűvös legyen, akkor most nem lennék kib...ottul csalódott az új házra meg a kva sok ventilátorra kiadott 70K miatt.Azzal talán nyertem valamit hogy a fenti első venti nem szívja el a cpu hűtő elől a közvetlen befújt levegőt, de 1 azaz 1 fokot sem jelent!
Akármilyen fordulaton mennek a ventik a házban lévő levegő, ami az alaplap körül van 1 fokkal sem hűvösebb!
Amit felvetettél a venti topikban, hogy a VGA melegít. A probléma az, hogy a korábbi 1070 is pontosan ugyan ilyen VGA volt, pontosan ugyan ilyen hűtővel, pontosan ekkora hőmérséklettel üzemelt. Max 70-72 fok volt az is! Ettől biztosan nem melegszik jobban az új Meshify C-ben, hisz már a HAF932-ben is a 1080ti volt!
Nem mellesleg a HAF932-ben az oldalsó ventit átraktam előre, mert az első ledes ventinek már durva csapágy hangja volt, így az oldalán a perforált rácsos részen, csak a saját készítésű porvédős szivacsos oldallap volt! 2 db 20cm-es ventilátor ment minimum fordulaton vezérelve egy Aerocool F6XT 6x Ventilátor szabályzó előlapi panel segítségével!
Nem volt hurrikán az tuti! Az SSD-k is felkerültek az alaplap mögé, természetesen azzal tiszában voltam, hogy sokkal magasabb hőmérsékleten üzemelnek ott, hisz nincsenek aktív 20cm-es venti mögött! Ez világos.Az van, hogy a MIDI/MINI házak egyszerűen nem tudják kivezetni/elolszatni az alaplap+cpu+vga+m.2ssd által termelt hőt.
Alapvetően azért írom le a tapasztalatot,mert a 70K az szvsz másnak aprópénz, megint másnak már magasabb összeg. Mivel tetőtérben van a gép, nyáron meleg van, télen meleg van. Pontosan ezért nem mindegy, hogy kiadtam e 70K-t vagy kiadtam a 70K-t és adtam a szarnak egy pofont!
Nem tudom ezek a ház tesztek milyen ideális labor körülmények között folynak 22 fokon, de el is tudom képzelni, hogy ezek a Midi házak nem szellőznek rosszul, csak magasabb hőmérsékleten fel sem veszik a versenyt a nagyobb házakkal az számomra most lett biztos!
Azt hiszem ezzel az eredménnyel értek egyet: [link]Arra gondoltam, hogy a Meshify C megy vissza ahonnan jött. Helyette a verhetetlen áron lévő Meshify S2 jönne. Tetszik még a COOLERMASTER MasterCase H500P Mesh csak ennek az ára ekkora szopás után már annyira nem. Árban még sokkal jobb a PHANTEKS ECLIPSE P600S fekete, csak itt sem vagyok már olyan biztos h ez olyan überbrutál mint ahogy az a tesztekben szerepel...
Azt az ötletet sem fogom elvetni, hogy az új ház és a ventik mennek vissza, és újraventilátorozom a HAF932-t. veszek bele 3db TT 20cm-es ventit és jónapot.1 napot várok még, megálmodom h mi lesz, hirtelen felindulásból nem cserélgetek.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest