-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Használ itt valaki vízmelegítőt a kocsijában? Esetleg valami tapasztalat?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
vendingo
veterán
válasz Dr.Zoo #60791 üzenetére
Már korábban kitárgyaltuk, hogy Golf 4 GTI re épül, csak más az alváz, meg a bódé.
Vehetnék a TT-nél drágább minőségibb, erősebb autót is, de minek?
Nem a pénz a szűk keresztmetszet, futja szervizre meg benzinre is.
A másik meg hogy van mellé 2 másik kocsi meg egy motor.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #60793 üzenetére
TT Quattro és elég őszintének tűnik 10ezer kmenként 2 lityi olaj az nem gyenge
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Dr.Zoo
őstag
válasz tomcsi23 #60727 üzenetére
Mekki, ne szívd a vérem, mert ennek a kertiképesek látják a kárát...
Megyek is ki, és megkeresem az agregátoromon a vtec szelepet...Szerk:
Most olvasok visszafelé, mivan,mivan,mivan???
Én tennap este félrészegen csendesen bulizgatok, ti meg egymás torkànak estek addig? Frontvan gyerekek?[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
A csávónak meg a szobatársának igaza volt. Rendes házban a szülőt is magáznia kell a gyereknek, mert nem ismeri elég régóta ahhoz h tegezhesse.
A ph meg egy magán fórum, az üzemeltetők tetszése szerint: ha ők azt akarják akkor lehet ÍgYIsÍrNiAsZaBáLyOkMeGvÁlToZtATáSaUtÁn!
Ha ennyire ragaszkodunk a szabályokhoz akkor a l33ting név szerinted mennyire megfelelő?
1 szó mint 100, senki sem hibátlan itt, ő meg mindezt azért teszi h Rejtő előtt tisztelegjen.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz boogie84 #60781 üzenetére
"Alapelvek:
II. Általános rendelkezések / 8.pont: A Felhasználói Tartalom nyelve a magyar, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet.
Jótanácsok, további szabályok / Hozzászólás / 1. pont: Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra."
neduddki folyamatosan és szándékosan figyelmen kívül hagyja és megsérti a fórum alapelveit amit mindenki elnéz neki, hát no comment de tényleg. PH! színvonal, csak a szokásos kettős mérce...
[ Szerkesztve ]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
m3tr0
őstag
válasz Balupapa #60782 üzenetére
Ezen az egész fórumon csak ő ír így...Nemcsak engem idegesít,hanem másokat is.
Próbáltam átgörgetni amit ír, de néha próbálom elolvasni mert tudom,hogy amúgy nem lenne hülyeség...csak azt nem értem mi a faszomért kell ezt így csinálni.
Ha pedig beszólsz érte még te leszel a hülye. Mindebből nekem valami nagyon nem tetsző dolog jön le,amit ide most nem írok le mert durva személyeskedés lenne.mod: fősulin a kollégiumba volt egy csávó meg a szobatársa, ők azzal hívták fel magukra a figyelmet,hogy mindenkit magáztak...de szó szerint mindenkit...felvoltak háborodva amikor én mertem velük tegeződni, merthogy ne'hogy má'..ők itt a Jóska- Pista...
vicc volt az is...meg ez is..
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
van itt valaki szekszárdról?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #60776 üzenetére
Nem kell szó szerint és komolyan venni.
Csak furcsán jött le, hogy egy kb 2-3 ezer forintos használt acélfelninél patent minőséget keresel, amit nem kell se javítani se hozzányúlni. Bezzeg egy milliós használt autónál szinte alap a sok százezres plusz költség. Mindkét eset lehetséges, csak ritka. Én beláttam, hogy igazatok volt (kb 80%-ban )Nem szóltatok le, inkább észhez térítettetek. Amit azóta is köszönök. És ezt lehet szó szerint és komolyan venni.
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #60772 üzenetére
"fogadjuk el, hogy görgőzés-kalapácsolás mentes, tökéletes kör formájú nem leütött nem szar felnit keresek, amit nem javíttatással kell kezdeni. ez így OK?"
Én is valahogy hasonlóan kerestem használt autót az elején, mégis hogy leszóltatok!
De egyébként lehet, hogy felnibe van ilyen, csak nagyon ritka.@giigz:
Áh fiatalok vagytok ti még itt a PH!-n ha mindez még kérdés!
-
DeFranco
nagyúr
nézd, maximális tisztelet mellett, de tényleg (nem akarok összeveszni veled, nincs rá okom)
hagyjuk a korróziót, az egy dolog, ha felületi, azt el lehet rendezni, bár nyilván olyat keresek, ha lehet, ami nemigen korrodált így sem, ha nem lehet, akkor nem lehet, egyelőre ráérek, azért is jöttem ide kérdezni első körösben
de!
nekem a szakszerű felnijavítás az úgy történik, hogy felteszik a görgőző gépre és ott szépen helyreteszik... nem hiszem, hogy kalapácsolással ugyanezt el lehet érni. tényleg nem értek hozzá, és lehet hogy tényleg van ilyen nyomatékkezű maestro, de inkább nincs. fogadjuk el, hogy görgőzés-kalapácsolás mentes, tökéletes kör formájú nem leütött nem szar felnit keresek, amit nem javíttatással kell kezdeni. ez így OK?
@Dany007: nem vagy ignorálva, csak nem tudok mit hozzátenni
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #60765 üzenetére
HI!
ha igne komojj fizikai fajdalmato okozot de fakikrkepzo elvegzese utan csak kibirtam pityerges nelkul:- )
udv
neduddki
p.s. kelmesen szil;es vot az ules nem bual hozzam ami nagyon elgedesegre adot okot
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
giigz
veterán
válasz hobizoli #60766 üzenetére
Nyilván ha akarna tudna, egyértelmű, hogy nem is akar normálisan írni, csak itt játssza magát. Így csak direkt lehet írni, mert nem mindig konstans ugyanúgy ír dolgokat, hanem egyszer ezt rontja el benne, egyszer azt.
Szerk: neduddki, hogyan lehet az, hogy az udv neduddki-t általában hiba nélkül le tudod írni?
[ Szerkesztve ]
-
Mi van itt mindenki megkergült?! Mióta kapta el mindenki a bojrészer vírust?!
(#60766) hobizoli : ez azért elég erős volt. Pláne h ezt nekem kell olvasni...
(#60764) neduddki : Aszondod nem áll jó neki a varacskosdesznyó szerep? Nem is írtad h hogy tetszett az a pár méter az anyósülésben.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-v-
addikt
Tyű leállt velem racsingelni egy 156os alfa Pilisszentlászló fele.. megjöttem a seggébe aztán elkezdte tolni neki, majd elszállt a kanyarokban Nem tudom mi volt ma, mögöttem egy seat jött, az is rakta neki...
-
-
vendingo
veterán
válasz boogie84 #60739 üzenetére
Első generációsra futja csak.
Nem tervezek hosszútávra vele, csak kell valami kocsi muszájból és miért ne pont TT?A nagy fogyasztást már megszoktam...
Az 1000-es turbós kocsim evett 12 litert, igaz alázta is a TT-ket 400 méteren.A twingoval kegyetlen sokat spóroltam, másfél hónapra elég volt 1 teli tank benzin, ezt a jó arányt amortizálnám a TT-el.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #60750 üzenetére
Ha ilyen fontos a patent megoldás, akkor szvsz ha tényleg nem létfontosság, akkor gyűjtenék még hozzá és vennék újat. Ez úgyis hosszútávú befektetés. Annyit megér.
Bár, ahogy látom ma eléggé ignorálod a hszeimet valamiért.
@bitpork: Te meg vegyél garázst a Gazsinak!
[ Szerkesztve ]
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
DeFranco
nagyúr
nyilván nem várok teljesen újszerűt, az is benne van, hogy van rajta némi (!) felületi korrózió, szerintem az enyémen is van, de ez úgy olyan, hogy ránézésre háromszor át lett fújva már és azon üt át
az meg hogy neked a havergumis nagykalapáccsal mit egyenget karikára, az nekem olyan, mint giigz ötezres full olajcseréje
nekem ez nem hobbiautó, hanem családi transzport, nekem nem férnek bele az ilyen sufni dolgok, meg szarnirá, nem engedhetem meg magamnak.
nem azt mondom, hogy új gyárit várok el, mert akkor azt veszek, annyi is az ára, de egy jó használtat azért úgy gondolom ki lehet fogni. az üss a kalapáccsal a szomorú tojásra felniket meg meghagyom másnak.
-
Balupapa
senior tag
en is gondolkozok h eladom az alukat. mar a tököm tele van veluk. jojo szep szep, de mivel pesten hasznalom, minden patka melle allas kozben elmondok egy miatanykot hogy a felni peremét le ne horzsoljam. amikor patkára állok meg kettőt. arrol nem is beszélve hogy ezek a szar0s utak kockasra vertek 2 keskin felnimet, vihetem gorgoztetni, hurra ( nyilvan majd bele allok egy katyuba, rendort hivok ugy fogom lerendezni) de baromira elkeserito. az acelfelni meg a disztarcsa kombo fillérek és nem kell annyira "félteni". ala teglazni akarja se senki a kocsit.
_-=*WheelWhores*=-_
-
-
Revolit
senior tag
válasz Dr.Zoo #60618 üzenetére
Utánanéztem a gravírnak, ezzel csak az a gond, hogy csak UV hatására látszik, ráadádul belül vannak, megjelölve, szóval honnan is tudják, hogy meg van csinálva? Kirakok egy matricát az ablakra? Mellesleg én még soha nem láttam, hogy UV fénnyel vizsgálgatnák használt alkatrészeket
Szóval ez tényleg hatékony?
Én riasztón és/vagy rablásgátlón és/vagy váltózáron gondolkoztam, ezeknek valamilyen kombinációja. -
TaaT
nagyúr
válasz DeFranco #60719 üzenetére
Acélfelnit vagy télen használnak az emberek, vagy télen-nyáron. A korábban ecsetelt gyári felületkezelési hiányosságokkal karöltve ez nagyban lecsökkenti az újszerű példányok számát, max ha pótkerekeket szedsz össze
"vihetem görgőztetni"
Mondtam hogy az acélfelniket nagykalapáccsal is lehet egyengetni, nekem is úgy javították a téli kerekeimet. (haver gumis, ingyé)
Give them hell Ukraine!
-
tomcsi23
veterán
-
boogie84
veterán
válasz Napfénysüti #60740 üzenetére
2 hónapig volt nálam egy 2006-os roadster. 2 főre sztem is nagyon jó. Csak nagy a fogyasztása ha nincs üzemanyagkártya.
1.8 T-s mennyit eszik? Még a régi.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #60719 üzenetére
Igazad van, szerintem is rohad. Kérdés, hogy ez gond-e?
Drótkefével kicsit "megfésülgeted" majd fújsz rá (úgyértem az egészet lefújod) egy 500 forintos fekete fedőt / zománcot akármit azt viszlát.
Ha 10k darabja akkor szerintem sok egy ilyenért. Ha 10k a 4db akkor korrekt. Megéri azt az egy flakon festéket meg a 20 perc munkát.szerk.: ahogy látom 4db-ot ír. A fénykép tényleg ultragagyi. És látni, hogy a szelepnél korrodál. De azt is látni, hogy az csupán felületi. Amúgy meg nem látni deformálódást / horpadást nyúzást stb... Persze tény, hogy azért 3-4 rendes, éles nagyfelbontású képp illene hozzá még akkor is ha bagóért árulja.,
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #60732 üzenetére
neha szoktam csak menni is vele, hogyha valtoztatunk vmit, akkor az mire lett jo
nekem egy 1.9-s motor van benne, de az uzemanyagrendszer szallitasi kapacitas vagy vmi csokeresztmetszet limital jelenleg, szoval 1bar a max toltonyomas, mert az 1000cc/min(!)-s injektorok mar 6300-nal 94%-n mennek igy is
amugy sincs rajta nagy turbo, 2500-tol mar megy, kb ugyanakkor mint a sargae vagy a feketee
szoval kb ugyanannyit kene maxra tudnia is, csak ez lejjebbrol elindul, meg nem kell nagyon megfujni sem, hogy menjena sargat szoktuk buzerlani az OB-re, iden is az vezeti a pontversenyt a fekete elott
de ez csak olyan egymas kozti versenges, amugy az a csapat meg mi is egy haveri kor, segitunk is egymasnak ha kell alkatresszel is
a sargat mi ketten csinalgatjuk meg van a Roland aki allitja a VEMS ECU-t abban -o mast nem csinal-, a feketet meg 3-n csialgatjak a MS progizos Ákossalhat mondjuk a tieid elegge kikoptak a mezonybol idenre, HHC Gyuri mondjuk jo ellenfel volt anno a feher B20-s 6g3d-vel, de azon kivul tavaj volt egy narancs 5g2d B19, piros 5g3d B19, meg egy piros 5g4d B16, de ezek mar nem jarnak ki iden
valamelyiket eladtak, egyik-masik szetesett pont egy versenyen, es nem csinaltak meg ujraszoval iden a verseny igazabol a ket "mi" PGT-nk kozott megy csak egymas kozt, ha fel sec-l lassabbak lennenek meg akkoris rohogve vernek a tobbieket, itt a verseny mar csak azon megy, hogy ki megy be elobb a 12.xxx sec-be
a sarga 13.041-t ment eddig legjobbat, a fekete meg 13.116-t, de 13.2 korul szornak sorozatban 175-180km/h-val es teljes utcai belso benne kell legyen strteet-ben (a sarga raadasul gyari full bőrbelsős), multkor meg a melylada meg az erosito is benne volt, nem igazan szamit semmit a 14"-s 185-s gyari hatso kerek vs 16" 215-s kerek sem semmit
minkdettonek tokszeria gyari motorbelsoje van, sima ontottalu dugattyu, gyari hajtokar, gyari lendkerek, gyari fotengely, semmi lekonnyites meg kovacsoltdugo vagy 4340-s hajtokar nincsde kimentunk velük SVK-ba is Trencin-be lábon oda-vissza, es afkorz a versenyt megnyerve
mondjuk ott nem volt nehez nyerni, ott elso volt a sarga 13.2-vel, utana fekete 13.5-l, aztan a 3. egy cseh piros GT 14.9-l... es utana jottek a helyi hondas erok, 15-16-s idokkelamelyik kategoriaban volt magyar indulo ott az nyert, magyar-magyar egymas ellen dontozve is pl
oda is jottek megkerdezni a lengyelek is meg a szlovakok is, hogy ezek a magyar autok mitol mennek ennyire...?[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
boogie84
veterán
válasz vendingo #60718 üzenetére
1-es TT-ben gondolkodsz vagy a 2006 utáni új kasznis autóban? A régit már lehet kapni 1,6M-tól. Nézegetem őket én is.
Viszont fogyasztásban ne várj jót egy 1,8L-es Turbos motortól. Főleg ne az Auditól! Sztem 10L v több![ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
vendingo
veterán
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Kész van a jogsi. Hála a jó istennek, végre.
Autót szeretnék venni magamnak. Jelenleg egy Nissan Bluebird(Kívül csúnya, belül mint egy Lada Samara, értitek. ) szenvedi el a közlekedésemet, faterom tulajdonában. Eljött az idő, szeretnék saját autót.
A keret 1 millió forint, átírással, és kötelező szervízzel együtt. Tehát nagyjából olyan 800.000 JMF. Ezért a pénzért keresem a lehető legjobb vételt. Márkák terén nem vagyok megkötve, de inkább a japán autókat kedvelem(Nem, nem kell Civic. ). Valami kis autóra gondoltam, de ha valami nagyobb, az sem baj. Például Mitsubishi Carisma, vagy Toyota Corolla Sedan.
Fogyasztásban olyan 7-8 literbe jó lenne, ha maximalizálódna, és a motor se legyen vérszegény, 100LE környéke a minimum. (Vezettem egy 192LE motorral szerelt BMW 525i-t, hát nem rossz. )
Válaszokat előre is köszi.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #60732 üzenetére
Nem követed a topikot. Beírom az igazolatlant!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #60729 üzenetére
nem csak arra jo az
nekem sem olyan turbo van az auton, ami oda valo
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #60729 üzenetére
altalaban jobban ismerem a hondakat, mint azok juzerei a masik gyartokat szoktak
több drón kell ;P
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hobizoli #60724 üzenetére
Pont azért írtam poénból az 1.4-est ha figyelted mert annál abszolút nincs VTEC.
Egyébként tényleg nem ugrik hirtelen nagyot a váltásnál de megy tovább szépen.Biztos jó a benzines turbo de egyelőre nem vágyom rá nekem ez elég nem 400m-es gyorsulásra kell.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
vendingo
veterán
válasz runner 125 #60720 üzenetére
Jimny csak melóba járós lenne, igazából másra nem is használom az autót, van motorom, van biciklim, van lábam.
Természetesen járnék vele terepezni is, nem a formája tetszett meg, hanem a terepező képessége.8th: A TT nagyon szimpatikus, nem gondoltam volna hogy "olcsó" a karbantartása, nekem repkedtek a nagy számok a fejemben.
Igazából a turbó miatt félek, ki tudja hogyan bántak vele, de ha egyszer fel van újítva, utána azzal se nagyon vannak gondok.
A 180 ill 225 lovas között van valami különbség a teljesítményt és a fogyasztást leszámítva?
Mekkora a fogyiban az eltérés?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #60706 üzenetére
a VTEC valtas ott van, ahol a low-lift es a high-lift veztengelyprofil nyomatekgorbeje kulon-kulon leforgatva metszene egymast
es mivel ezert nincs lathatoan megugro nyomatek a valtaspontnal, ezert sem lehet erezni nagyon "semmit" igazabol
a hang megvaltozik, oszt annyi, meg max vmennyi mentális lóerő1.4-ben meg amugy sincs VTEC, hacsak nem tesznek ra ESi fejet
---------
de eccer ulj be a benzinturboba, aztan ott majd fogsz erezni megugro nyomatekot
több drón kell ;P
-
Bati0501
őstag
6200 ccm-es dízel amcsi cirkáló:[link]
Csak most nézem...nincs vmi elírva?126le?Oké,értem,h 30 éves amcsi dízel-ha tényleg az-,de akkor is 126 lovacska 6,2 literből?...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
hi! régebben írtam akkor ford volt kinézőben. Nos sajna nincs annyi keret rá a dologra, így 4-500 ezer lenne a max 500ba ha benne van a szervíz meg átírás legjobb lenne, de ha nem akkor kicsit gyűjtnük még.
Lényeg lenne egy megbízható autó, ami kombi főleg .
Néztem astra f-et golfot is, csak nem tudom lehet eljárt már az idő felettük? gondolok itt arra ha nyáron esetlen elmennék balatonra vagy v hova nyaralni, hogy kibírna e egy 500-kmes utat nagyrészben auto pályán.
Vagy inkább vegyünk fiatalabb megbízható autót ami kisebb, nem olyan "komfortos" mint egy golf pl.
Mondjuk suzuki swift 1.3 sedan.Tehát nem egy bevásárló autót akarunk, hanem egy megbízható hosszab távon is használható kocsit, illetve figyelembe véve az alkatrész, és egyéb járulékos költséget is.
Előre is köszi! -
8th
addikt
válasz runner 125 #60720 üzenetére
Amíg meg nem töri az Audi TT-t nem drágább fenntartani mint egy Golf 4-est.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
runner 125
nagyúr
válasz vendingo #60718 üzenetére
Jimny szerintem abszolút hobbyautó, de csak városba meg minek?
100-as utazó már már sok neki, s ahogy te is írod, szó szerint fapad.
Noh meg az 1.3-as motor kicsi alá, 10-et simán benyalja.Egy TT, SLK, CLK szerintem nem az olcsón fenntarthatóak között szerepel, persze kérdés mennyit mennél vele egy évben.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
1: ránézésre rohad nem csak a csavarmeneteknél, de a szelepnyílásnál is. lehet nem rohad, csak szar a kép, de ezt innen sem te sem én nem mondjuk meg
2: ahhoz képest messze van, hogy kockáztassak, hogy vagy stimmel vagy nem
3: egy darab van lefényképezve jó igényesen, nyilván ez a legszebb, milyen lehet a többi
4: nekem 10k is nagy pénz, örülök ha másnak is bagatell, szarért nem adok ki ennyit sem (és nagyon remélem, hogy a 4 darabot adja ennyiért, mert darabja 10k-ért eléggé funny lenne)
5: igen, vihetem görgőztetni, darabja 2-3k-ért biztos meg is csinálják, drágább a leves mint a hús. nem véletlenül keresek olyat, ami jó -
vendingo
veterán
Szeretnék venni egy autót.
Jelenleg van egy Twingo (ezt megkapná muterom), van egy 2006 Civic Sport (fateromé).
Bármelyiket bármikor használhatnám, ha éppen szabad, szóval nem éppen átlagos autót keresek 3.-nak.Eddigi jelöltek: TT, Celica, SLK, CLK, Clio Sport
Kakukktojás: JimnyNem ragaszkodok egyikhez se, ti mit ajánlanátok?
Elvárások:
2000-2002 utáni évjárat, vagy minél fiatalabb
Klíma
Bőr
Legalább 140 ló
Nézzen ki normálisan.
Városi fogyi: 8-9 max 10 körül.
Emberi áron lehessen szervizelni, ne legyen nagyon szervizigényes. (értem ez alatt, hogy lehessen hozzá kapni alkatrészt és ne csillagászati áron. Másik meg hogy ne kelljen folyamatosan lapátolni bele a pénzt)
Ár: 1.3-2 milla90%-ban városban használnám, ezért is gondoltam a Jimny-re, csak az meg annyira fapad, illetve kidöglik, illetve én kidöglenék tőle országúton, cserébe beéri olcsó alkatrészekkel. Ezt még úgy tudnám kiküszöbölni, hogy hosszútávon megyek a twingoval, vagy a civic-el.
A TT a megjelenése óta tetszik és most lett számomra is elérhető kategória.Télen tervezem a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
TaaT
nagyúr
válasz DeFranco #60716 üzenetére
"Ez fotóról nem túl szimpatikus"
használt acél felni, ezek nincsenek alapozva meg lakkozva, natúr beküldik őket a porfestő kamrába oszt jónapot
"meg az adatok sem stimmelnek.."
nem mindenki tudja mit árul, előfordul
"Ami a piacon van, abból rengeteg a torkavéres, ezért próbálok most nem hirdetésből, hanem ismerősön keresztül szerezni. Ha van. Ha nincs, akkor marad a piac."
mintha egy milliós használtautóról beszélnél, nem 4db 10.000ft-os vasdarabról
Az acélfelni hatalmas előnye az aluhoz képest hogy ezzel is javítható [link]
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
Ez fotóról nem túl szimpatikus, meg az adatok sem stimmelnek...
Amúgy direkt nem nézegettem még a hirdetéseket, mindenáron nem akarok most venni, max. átrakatom a nyári felnijére, egyszer-kétszer belefér. Ami a piacon van, abból rengeteg a torkavéres, ezért próbálok most nem hirdetésből, hanem ismerősön keresztül szerezni. Ha van. Ha nincs, akkor marad a piac. Persze azért jó lenne, ha nem kellene áttépni a gumit minden szezonban.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
DeFranco
nagyúr
OK, értem
Más:
Szükségem lenne a téli szezontól 4 db 4x108x63.3 ET:52.5 lemezfelnire, hogy ne kelljen a gumit átrakosgatni.
Mivel az új ára horror, jó állapotú használtat keresek. Ha valaki találkozik ilyennel, legyen szives gondoljon már rám, és dobjon egy üzenetet. Nyilván csak olyan érdekel, ami nem tojás, nincs leütve, jó állapotban van.
Köszi
Ha van pár tipp arról, hogy mit is kell megnézni, hogyan tudom megvizsgálni a felnit, ha használtat veszek, azt is szívesen veszem, szerintem nem csak én leszek a jövőben ilyen helyzetben, dobjuk össze amit tudunk.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz DeFranco #60621 üzenetére
"nem rég még ajánlgattátok."
Hát ajánlani nem sokan ajánlották sztem (a VW-s topikban egyenes nem ajánlott márka)
"mi a baj a castrollal?"
Inkább nem írom le újra [link] [link]
[rvilike]: "mellesleg honnan mondod meg, ha "baj" van egy olajjal?"
rossz a hangja
Qru: "Mikor hajóra rakták a kocsit akkor sérült az alja."
Értem
Most jöttem meg a szerelőtől váltóolaj szint check ügyben, nem találtak hibát, a szint és az állag (szép tiszta, átlátszó az olaj) is teljesen rendben van.
Give them hell Ukraine!
-
Qru
MODERÁTOR
Dízelt, de melyiket? [link]
#nincsbennetarcsi
-
Napfénysüti
nagyúr
-
tresh
veterán
válasz runner 125 #60704 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz Napfénysüti #60702 üzenetére
"- Milyen az amikor.. 5000-nél bekapcsol..., behúz a VTEC, vagy rosszul mondom?
- De jól, teljesen jól mondja, igen. Igazából leírhatatlan egy érzés."
- Miért is?
- Mert, igazából nem történik semmi."[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-v-
addikt
válasz Napfénysüti #60702 üzenetére
Nálam a dízelek is pirosig forognak