- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
en birom ezket a regi vaogdsu joertlembe vett terepjarokat, de ugy vagyok veluk min a zsiraffal jaccani jo de otonra nem kine pedig maig vigyorogfva emlexem mikro a 4.2es szivo Patrollal barmkodam 95elen /ugye az vot a nagy tel?/ azoa se brodszajdoltam 50m-t egybe:- )
nalma g lader elot meg a cj7-es ott van fomaban, de ha odekerulnek, hogy ijjenk kell akkor a g-patrol-landc-bol valasz tanke az biszos, de hat ujabban aszfalrol is rikan erek le, ~2700m-re a meg civic is felvitt etc, de ha ma rajongani kell akkor az a vityazudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #59690 üzenetére
Folyamatban, holnap előbb végzek akkor körbefotózom rendesen.
Addig be kell érned/érnetek a szöveges beszámolóval.
Most kicsit ökörködtünk is, ment picit a klíma (párásodott az ablak a M0-áson)) de olyan 50-60-100-120 között gurulgattunk haverral így 9 litert evett a kompúter szerint. 3000-ig nem történik semi extra, olyan mint egy 1,3-as Swift komolyan, felette jön a hang és belendül. Olyan könnyen pörög bele a 6500-ba, hogy élvezet hallgatni. Igényli is, mert 6400-nál adja le a max erejét. Parkolóban megtáncoltattam (volna) de nem sikerült (pedig vizes volt az aszfalt) egyszerűen elfordul ha nagyon erőltetem, akkor meg elkezd csúszni szépen egyenletesen oldalra, se az orrát se a farát nem dobja ki. Tehát működik benne az AWD az már tutkó.
#nincsbennetarcsi
-
lapa
veterán
válasz neduddki #59682 üzenetére
múltkor a szerencsétlen szerb nyergest is sikerült lerángatni a buckáról, meg akart fordulni aztán ráült a traktor egyik kerekére a hátulja, másik kerék a levegőben. a műa sárvédőt már félig le is tépte mire odaértünk. megrakva az is 40 tonna, ezt a 30-at is elrángatná ha nagyon kell. 8 tonnát még elvisz kerék nélkül is a szaröregdízel. egyszer volt fenn mobile.de-n egy nagyon egyben példány, amivel repcsit tologattak 20 évig. reptéren azért kevés a só meg a sár. mondjuk nem lehet tudni kinn vagy benn állt. csak hát sárga volt a lelkem...
persze értem, hogy a vityaz más ligában harcol. mocsárba-sárba-olvadó permafrostba nyilván azt vinném. ilyen szibériai expedíciókon is inkább a krazok mennek el a 3 tengellyel, ott a mog is kevéske. az erdők a hegyen viszont tele vannak olyan fákkal, amiket tankkal se döntesz ki és amik között nincs vityaznyi hely (lásd szinte bármelyik erdészeti út). itt nálunk azért az utóbbi a jellemzőbb. még akkor is, ha babodon balga módon 5 méteres sárra izgul a nép. nem nagyon látom át miért kéne disznóként hemperegni a kocsival, pláne a sárnál alattomosabb gyilkost kitalálni se lehetne, mert sose szárad ki viszont 1 csepp víztől tenyérnyi felületen lesz újra nedves.
jóvan abbahagytam. elakadni bármivel el lehet, szinte bárhol. meg azért gondolj bele milyen arcot vágna gazdasszonyom, mikor megállok a ház előtt egy ilyennel, és benyögöm, hogy mostantól ezzel megy bevásárolni. és hogy milyen kényelmes, mert csak irányba állítja és utána nem kell kanyarodni csak a gázról le ne vegye a lábát.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Audi 8L A3 (Mk1) (AHU: 09/96-08/00, AHF: 01/97-04/02, ALH: 08/97-06/01, ASV: 09/99-06/01), Audi B4 80 (1Z: 09/91-07/95), Audi Cabriolet (1Z: 07/95-07/96, AHU: 07/96-08/00), Audi B5 A4 (1Z: 01/95-07/96, AFN: 02/96-07/99, AHU: 08/96-06/00, AHH: 04/97-09/01, AVG: 08/99-06/00), Audi C4 A6 (1Z: 07/94-06/96, AHU: 07/96-10/97), Audi C5 A6 (AFN: 04/97-04/01, AVG: 08/99-10/00)
bofudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
U!
vajhh mije is nincs videjid???:- )))
udtommal nincs, de sajna meg nem tapogatammegyike sem, es lenyeesen korlaozoabb a telekjaro kepssege /tobbek kozott ezert is/, de hat azert az oroszok kicsit mereszen haarozak meg a peremfeleeke, az hogy mi eszik az nem szamitot /most se/ v46 vmejjk alszmu morja haja 4/5/6? a mindenevo
ami erdems meg szmaom arani az a formos husky de ez kifejezeten polgari hasznalos ill a amereikai /elfejetem, de annak csak a nevet lattam/,udv
neduddki
mod: nem jlo videojo keresem, ...., javitva
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Tegnap mentem egy 1.9 SDI Seat Ibizával, már az "újabb" Ibiza, de még a régi SDI motor.
Beülök, és egyszerűen olyan kegyetlen kemény volt az ülés a Megane-omhoz képest, hogy az valami hihetetlen. Aztán az alapjárat... Olyan rezonancia van, és olyan hangos az egész, hogy az nem emberi... A Focus 2-nél nekünk bent ülve szinte nem lehet hallani a motort alapjáraton, haverom Swiftjében konkrétan nem is lehet, viszont itt olyan szinten hangos volt, hogy az nem igaz, pedig a kocsi műszakilag kifogástalan...
Szóval lényeg a lényeg, az a kocsi 700k volt, fele annyit fogyaszt mint az enyém, fiatalabb is, viszont kényelemben és komfortban 0.
Ez az egy pozitívuma van az enyémnek, hogy komfortban és kényelemben kategórián belül kimagasló.
-
Xero
nagyúr
Gyors hülye kérdés:
Ismerős akar egy tartalék autót és eldöntötte, hogy VW konszernes 1.9 TDI-t akar mindenképpen, a jóhíre miatt. A 110 lovas még nem PD verziót.Ebből elsőre a B5 A4 ugrott be, de felmerül a kérdés, hogy miket és meddig szereltek ezzel a motorral?
Jellemzően síelni akar menni vele, ha a család nem megy, vagy másokkal megy és a családi gép marad otthon. Tehát a négykerék és a kombi nem lenne hátrány.Német és osztrák piacon nézelődik, mivel osztrák földön fog élni az autó.
-
válasz Balupapa #59639 üzenetére
Uran Isten! Egyéb konteó, esetleg? A mikulás télapó és komcsi? A holdraszállás a marson volt? Nem is értem mit kell magyarázni hogy emelik a nyál árát...köll a péz oszt csí.
(#59642) DeFranco: téged meg fel kellene jelenteni szándékos agysejt gyilkolásért!!!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Napfénysüti #59668 üzenetére
A plusz nyúlmókusokat nem is említetted..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
TaaT
nagyúr
Na ki a király??????
Give them hell Ukraine!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Napfénysüti #59661 üzenetére
Dehogy te buta, jobb lesz a 0-100-ra gyorsulása..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
lapa
veterán
válasz neduddki #59652 üzenetére
ne is mondd, tele van az erdő ilyenekkel. már el se rakom a sodronyt.
(nekem volt featurefon - siemens s25 - 5 éven át folyamatosan töltőn sms szervernek, akksija felpúp, de működött. esetleg egy rendszeresen restartoló android elképzelhető lenne. de az az urbánlegend, hogy 150 forintból lehet zavaró izét építeni, kitudja.)
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz !Overdose! #59632 üzenetére
Ha következő olajcserekor Sustina-t fogok belerakni, miben fog megnyilvánulni?
-
8th
addikt
Újabb agymenés. Hitler és a TDI bukása
Analóg vén majom egy digitális világban
-
DeFranco
nagyúr
válasz Kornel #59655 üzenetére
némileg aggódnék, hogy a szünetmentes táp mikor gyújtja fel a telefon nem erre tervezett akksiját, ezzel az autót, meg amúgy az android nem a beavatkozásmentes 0/24 rendelkezésre állásról híres folyamatos üzemben napokig-hetekig... meg akkor már úgy kellene, hogy legalább a riasztóra szóljon is oda neked, hogy figyu akció van, ne fél nap után vedd észre, hogy elvitték a gépjárművet, a telefon meg a város másik végén a bokorban, dekár.
mondom, amúgy én is gondolkodom benne, persze tetszik is az ötlet, csak ezek az aggodalmaim, amikre még nem találtam választ.
-
-
lapa
veterán
válasz Napfénysüti #59644 üzenetére
látod neduddki is aszongya a gwagen elakad terepen, valami rendes kocsi kell. nekem a moggal továbbra is titkos üzleti terveim vannak, de meg kéne öljelek, miután elárulom...
egyébként köszi, sokkal megértőbb vagy, mint a feleségem.
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #59632 üzenetére
"
A Sustina-hoz képest igen."A Sustina-hoz képest olcsóbbak. Így hitelesebb sztem.
Give them hell Ukraine!
-
lapa
veterán
válasz neduddki #59636 üzenetére
szerintem beállítanék egy ilyennel a faluban kevesen hinnék el, hogy nem platós aro aftermarket csillaggal. halat szállítani ez lenne jó. ezzel csak átmész a halastavon és beleúsznak örömükben, hogy végre nem lizslakéta yamaha motolcónak, hanem rendes dízel.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Végre megvan az összes kütyüm
rendszámtábla smd led: megjött az új rendelés is, immáron t10 foglalat, w5w. Be is pattintottam, nagyon zsír. 4-et rendeltem, biztos ami biztos
Mellesleg még mindig van 2 db eladó szofitás
Rendszámtábla tartó: ezzel van egy kis gáz, mert a felfogatási pontjai máshol vannak, mint ahol a réginek voltak, ezért 2 megoldás lehet:
1, átfurom a rendszámot a régi lyukak helyén és ugy rögzitem, de akkor igazából felesleges a keret
2, furok uj lyukakat az uj keretnek.
Amugy odaprobáltuk, nagyon faja, ütni fog rendesen
Mivel egyelőre itt semmi hozzávaló eszközöm nincs, ezért eltoltam hétvégére a cserét.
(akit érdekel: simple fix néven találja ebayen.)
GPS nyomkövető: ez is nagyon jó lesz,még nem bontottam ki, ezen kivül szereznem kell egy uj sim karit.
Ez a kütyü: [link]
és ezt tudja: [link]
Sopron city :)
-
Balupapa
senior tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mivan uj tutjahoz kerulka a halgazdasag???:- )))
udv
neduddki
p.s. amuy van ey nagyon nagy baja a g-ladernek kicsit karcsu terepen:- (
-
Laraxior
titán
Usa vs sziria
Most mndja a hirado h 450 is lehet a nafta*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
_NCT
addikt
Srácok!
Van még a VI. kerületben olyan lehetőség, hogy ha ideiglenes lakcímemet kiváltom az albi címére és én vagyok az üzembentartó és tulajdonos is, akkor kaphatok kedvezményes parkolómatricát? Mennyibe kerül nagyjából egy évben ez?
-
Bati0501
őstag
Újabb gyöngyszem:[link]
Bocs,ha már volt. -
Dr.Zoo
őstag
Én anno egy profi VW szervizeshez hordtam életem első G2ét, nappal a porcheben melózott, délután meg maszekban... Sajnos váltott, elment a BMW-hez, nekem meg totálra tört a G2......
Utánna jött egy flancia, azt kókányolta egy falu melletti embör, aki szerény véleményem szerint a zsebére melózott, mert 1.5 év alatt többet volt nála a clió, mint nálam.
Utánna ajánlották a falumban Abelovszki Janit, mostmár mondhatom hogy a 4. kocsim hurcolom hozzá.
Astra-val kezdtem, utánna a Taft, utánna a B5 paszuly, mostmeg a B5.5 paszuly.
Korrekt ember."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Kornel
veterán
mik történnek itt egy fél nap alatt
15 ezerért olajcsere anyaggal és munkadíjjal?
nekem csak az olaj 15 ezer, gagyit nem rakok a kocsibadízelről meg annyit, hogy annak való, aki sokat megy, évi 20k felett minimum, és nagyobb részt országút/pálya... hogy miért? mert ha városban fut rövid távokat, akkor az sokba fog kerülni... anélkül is, csak sokkal később... és jobban megtérül, ergo megérheti. lehet ezen vitatkozni, csak kár.
-
tresh
veterán
válasz Revolit #59616 üzenetére
Ez kinek mi elven megy valaki azért vesz dieselt mert azt szereti az tetszik az kell neki és valaki azért mert sokat mászkál és kisebb fogyit akar... én spec benya párti vagyok de a régi 1.9 tdi be bármikor beraknám a seggem ha vw,audi kaszniba van de nem a fogyasztás végett meg stb hanem mert tudom hogy megbízható motor rengeteg lehetőséggel,+ emberi áron javítható. Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni mire kell az autó és milyen motorral éri megvenni neki...de az biztos hogy használt diesel-el könnyebb szopórollere ülni mint egy hasonló évjáratú benyával
-
bandus
veterán
válasz Revolit #59619 üzenetére
ertem ezalatt h a kettot osszehaspnlitva sokkal-sokkal kellemesebb a dizelt vezetni, varosban foleg. ezert nem tudom ajanlani en a benzinest. nem olcsobb annyival, mint amennyivel a dizel jobb. de ez az en velemenyem, masnak siman lehet jobb, kenyelmesebb a benzines.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Polllen
nagyúr
válasz bandus #59618 üzenetére
én azt gondolom - lehet tévesen -, hogy mivel már indulásnál drágább egy diesel, csak akkor érdemes venni, ha valóban szükséged van a nagyobb nyomatékra vagy sokat mész vele.
Más különben pl. az alacsonyabb fogyasztásból nem térül meg a plusz. Illetve ha nem egy faék egyszerűségű szívó dieselről beszélünk, ami elromlik benne, nem olcsó...
Volt diesel autóm, szerettem is, meg ha nem napi átlag 20km-t fogok autókázni lehet lesz is még, de van ahová nem kell.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bandus
veterán
válasz Revolit #59616 üzenetére
miert mindenki ezt hozza fel ervnek? ez akkor lenne igaz, ha a meghibasodasi statisztikakat is melle tudnatok allitani az abszolut ertekben vett araknak, mert igy onmagaban semmi ertelme a dizel dragabb kijelentesnek.
es biztos van olyan ember akinek meger atlagban evente +50k-t a dizel. nem azt mondom, hogy minden esetben jobb, de most pont igen.
-
Revolit
senior tag
Na jó, de ha valaki nem megy tízezer kilométereket évente, csak mondjuk 7-8ezret, akkor is dízelt vegyen? Csak mert akármennyire jó ez a tdci motor (marhára nem ismerem dízeleket), úgy érzem még akkor is várhatóan drágább a fenntartása, mint egy szívó benzinesé.
Csak azért kérdem amúgy, mert én is lassan autót vennék, de a dízelt kizártam drágább fenntarthatósága miatt és mert kevés km-t megyek azt is 90%-ban városban -
bandus
veterán
mert sokkal jobb vezetni. akkoris jobb, ha a sarki kisboltba mész vele, meg akkor is, ha napi 200 km-t ingázol.
tresh: nyilván nem ismerjük pontosan a kínálatot, szerintem 1.8-ért ki lehet fogni elég jókat, 100k körüli km-rel.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Dr.Zoo #59583 üzenetére
Nekem anno szerencsém volt. Találomra böktem rá egy cégre még 6 éve, ahol dolgozott akkor a szerelőm. Akkor feltűnt, hogy piszok lelkiismeretes és odafigyel mindenre. Azóta sem csalódtam benne.
Kicsit tartok tőle, hogy a bonyolultabb márka specifikus dolgokkal az új gépnél gondban lesz, de ha garancia nélkül veszem, akkor szemrebbenés nélkül tolom be hozzá a gépet.Ha csak tehetem otthon mindenkinek őt javasoltam. A leglehetetlenebb helyzetekben és időpontokban is mindig kisegített rendkívül korrekt árakon.
-
-v-
addikt
válasz Laraxior #59602 üzenetére
Naaa...hogyne érdekelne. Csak nem tudsz mit csinálni Sokkal jobban örülnél, ha ugyanezt kapnád, a kiadások meg szívások nélkül Csak az ember meggyőzi magát, hogy ez neki megéri, meg ennek ennyi az ára, hogy ezt kapja. Mellesleg lehet, hogy tényleg ez az ára, hogy ezt kapd, de ez akkor lenne őszinte, ha mindezt előre tudod, és akkor is megveszed, mondván neked megéri Én nem vettem volna meg az st-t, ha tudom ennyit szívok vele meg ennyit költök rá. Szeretem, meg mostmár megcsináltatom fullosra, ha így alakult, de azért nem baszom át magam
-
DeFranco
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz neduddki #59597 üzenetére
Szerintem akik nem ésszel, hanem szívvel vesz autót azok nagyon ragaszkodnak hozzá, kerüljön amibe kerül.
Egy darabig én is írtam, hogy mennyit költöttem rá, de már nem érdekel, ha beleülök, megnyomom a start gombot hallom, hogy beröffen a motor és ennyi... nem érdekel, hogy télen 16 litert szippant, az sem, hogy ennyi pénzért vehettem volna egy szalonból autót Vagy olyat ami eszik 4 litert, nem 14et... baszok rá. Nekem ez hobby, másnak létszükség az autó, nekem nem.
Na de majd a következő nagy szerelem.... egy legalább 5literes V8*** Dodge Challenger HEMI V8 ***