Hirdetés
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sasi82 #226225 üzenetére
Szia!
Ha TGDI akkor szerintem inkább 1.5, kevesebb problémáról hallani. AMi előfordulhat az a trafó hiba, gariban szokták cserélni. DCT váltónál a kuplung lehet problémás, ezt KIA-nál legtöbbször gariban cserélik, legalábbis KIA facebook csoportban én még olyat nem hallottam hogy fizetős lett volna. Hyundai oldalon hallottam innen onnan, hogy kibújnak a gari alól. Szóval franc tudja, tény hogy zsebbenyúlós lehet a csere, ha saját költséges. Koksz lesz, mint minden direkt befecsis motornál. Szerintem érdemes úgy számolni, hogy 100e km körül el kell vinni az autót egy diózásra. De ez tényleg márkafüggetlen dolog, a technológiából adódik. A korábbi GDI motoroknál ez a technológiai probléma meg volt fejelve 30 ezres olajcsere periódussal, ami rátesz még egy lapáttal, ott lyukadtak is át szépen a dugattyú tetők. Itt szerencsére 1 év / 15e km a csere. Fogyasztás tekintetében nekem Bp agglo - Bp az 8 liter átlagban, autópályán nálam 6 körül elvan (5.8-6.5), de pályán én simán elvagyok 125-130 tempomattal, az automata és a dugó-forgalom követés NAGYON kényelmes
Ja, nekem a BC csal lefele kb 1 litert, az említett fogyasztási adatok azok rátankolással mértek, a BC kevesebbet mutat (van hogy 4.7-et). Nekem 2022-es kia ceed kombi van, kényelmes, 2 gyerkőccel élhető autó, a hátsó lábtérre lehet azt mondani hogy kicsi, cserébe szerintem a csomagtartó igen kellemes méret és én szeretem a rekeszeket is benne. Sőt, még pótkerekem is van
Amúgy futóműben a kia kicsit keményebb, sportosabb, a hyundai pedig puhább és kényelmesebb. A 160 lovas a DCT-vel szerintem jó menetdinamikával bír, megpakolva sem kevés. A fényezés kényes, kavicsok eszik a lökőst, meg a szélvédő is puha, kavics nyoma hamar meglátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest