- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Arról olvastam hogy jobb lett a F3 fl, de addig míg ezt személyesen 1-2 példánnyal nem csekkoltam, nem írok semmit; csak írott anyagban nem bízok .
Ecoboostból megmondom őszintén nem jártam utána mikor jöttek ki a javított verziók (erről minél pontosabb infókat megköszönünk), mert addigra már kizártam a fókát, és inkább a técée meg a pjúrtek javított verzióinak olvastam utána.passatgt: valamivel többet nyújtanak, de messze nem annyival, mint a drágulás indokolná. Elsősorban ez részecskeszűrőket meg egy ideje a kettőstömegűt (meg néha alibi villanymotort és akkumlátorocskát) jelent a 'kötelező' plusz cucc, a TPMS óta nem rémlik hogy kötelezővé is vált egyéb az új autókban az eu-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Trollok komolyan
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged