- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért:
Szóval kiégett az izzó a kocsimban (A3 98) ugye friss autótulajként fogalmam sincs, hogyan kell cserélni, a szervizbe vivéssel se lenne semmi gond, de valahogy úgy érzem ez már az a minimum szint amit el kéne tudnom sajátítani autószereléssel kapcsolatban.1e Ft környékén már sok helyen árulnak, de mivel többféle típust így nemtudom gond lehet-e abból hogy a még működőképes más típus lesz, vagy ez mind1? Esetleg cseréljem mind2-t? Tudtok itt a centrumban (blaha) környékén helyet mondani ahol lehet kapni?
Ill. leírást képekkel? Mert én nem találtam neten. Egyébként is műszakilag analfabéta vagyok.
(sajnos fater meg pont ilyenkor utazik el...)
Másik gond egyébkét, hogy nemrég az volt a baja az autónak, hogy nem égett a tolatólámpa, és a bal első fényszóró is pont akkor ment el amikor a tolatólámpa magától megjavult szóval az is lehet, hogy nincs is semmi baja az izzónak...
Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest