- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért:
Szóval kiégett az izzó a kocsimban (A3 98) ugye friss autótulajként fogalmam sincs, hogyan kell cserélni, a szervizbe vivéssel se lenne semmi gond, de valahogy úgy érzem ez már az a minimum szint amit el kéne tudnom sajátítani autószereléssel kapcsolatban.1e Ft környékén már sok helyen árulnak, de mivel többféle típust így nemtudom gond lehet-e abból hogy a még működőképes más típus lesz, vagy ez mind1? Esetleg cseréljem mind2-t? Tudtok itt a centrumban (blaha) környékén helyet mondani ahol lehet kapni?
Ill. leírást képekkel? Mert én nem találtam neten. Egyébként is műszakilag analfabéta vagyok.
(sajnos fater meg pont ilyenkor utazik el...)
Másik gond egyébkét, hogy nemrég az volt a baja az autónak, hogy nem égett a tolatólámpa, és a bal első fényszóró is pont akkor ment el amikor a tolatólámpa magától megjavult szóval az is lehet, hogy nincs is semmi baja az izzónak...
Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged