- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetésienket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
szabonagyur #116075 üzenetére
Hello
Mitsubishi Lancer sedan 1.6 van akcióban 3.990.000 HUF ért.
Kollégának van, és megy is ha kell. 2 gyerek emg elfér benne.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Nemrég játszottam egy kicsit a VW konfigurátorával és a Polo-hoz jelenleg elérhető egy "Dupla komfort" csomag -150k Ft-ért (ülésfűtés, tempomat, parkolóradar elöl/hátul és még néhány extra). Ezt bepipálva egy nagyon jól felszerelt 1.2 TSI Comfortline Polo elérhető 4M alatt.
-
Bati0501
őstag
válasz
-
lsc
nagyúr
válasz
Toyota Auris vagy corolla, a live szinten 4,8 m körül már van benne klíma is, nem is fapad. Ha elég a kisebb ott a Yaris, még pénzed is marad.
-
Kornel
veterán
válasz
pedig ennyiért pont egy hobbi terepjárónak kinéző, de egy normál kombihoz közelebb álló Suzuki sx4 Scross a legjobb vétel újan.
ennyiért megkapod a gl+ felszereltséget, ami szerintem több, mint elég.
minőségre jóval jobbak a daciaknál, ennyiért (4M-ig bezárólag) meg mást nem nagyon kapnál normálisan felszerelve.mod: persze csak ha meg tudsz barátkozni a bamba arcával
ha lett volna annyim most, én azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro