-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Integrale #123166 üzenetére
Haha ezen a cikken jót röhögtem....
Ennek tuti,hogy az életben nem volt még BMW a segge alatt...Én inkább akkor EZTajánlanám talán elolvasásra...318D ugyan az mint az adagolós 320D.
(#123190) [rvilike]:Volt az is csak nem győztem vele a kútra járni.....a kályhára meg nem vonatkozik a 6 henger.Amúgy meg elvagyok én ezzel a 136 lóval is...
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz szabonagyur #123185 üzenetére
Mondjuk nem lehet nagy zsákbamacska a City mivel általában szerintem nem olyan emberek vásárolják ezt a típust akik csak leharcolják amíg megy,vagy vállalkozásban sem láttam egy darabot sem(Taxi talán)....és a ruppótlan tuningbetyár kétezeré telekérem hülyegyerekek is messziről kerülik mivel hát nem egy szépsegbajnok a formavilága..
Én pl épp e miatt is vettem kombit mert azt sem szeretik a tuningharcosok..nah meg hát van a 2 gyerkőc is.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Ott a pont....
(#123179) szabonagyur:Tiszteletben tartom a döntésed ,de mondjuk inkánbbEgyilyesmi teljesen megfelne az elvárásodnak.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz brickm #119317 üzenetére
Üdv!
BMW E46 320i szinte a legjobb választás....Motorikusan nagyon megbízhatóak.Ha rendesen karbantartod akkor a világból kimegy.Fenntartani sem kerül többe mint akármelyik más márkát
A Honda is nagyon jó de én inkább a BMW-t ajánlanám(Nekem volt mind a 2...jelenleg E46 van)(#119321) [rvilike].....MW-nél is ha elvégzed a kötelező olajcserét stb...nem lesz vele más gondod.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Amúgy meg ha már megint témánál vagyunk akkor bömbi....
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Köszi a válaszokat...akkor Land kollegát fogom keresni.
Megvan a szervízkönye.valós 215.000Km van benne....amúgy leinfózható. 2007-es évjárat 8 szelepes 120lovas.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Sziasztok!
Egy Alfa Romeo 159 SW 1.9Jtdm vásárlásán gondolkozok.
Olasz kocsi révén kicsit tartok tőle hogy sokban fog ez még nekem kerülni...de annyira szép hogy az már kegyetlen...
Szóvak keresek Alfa 159 tulajt aki esetleg megosztaná velem a tapasztalatait...vagy erősitsen meg valaki, hogy ez egy jó kocsi...aztán megyek is kifizetni....
A kiszemelt az jelenleg külföldi papiros ...amit megmondom öszintén hogy nem is bánok.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Integrale #115087 üzenetére
Lassan 1 éve vettem Németből...és semmi nem romlott el bazz!
Olaj+szürőkön kívűl semmit nem kellet cserélni.
1 év alatt kb 80+városban használtam.és nem kormolt le se az EGR.se nem lustult el,egy deka füst nem jön ki soha az autóból,se a turbó nem fütyül se semmi kutyaf@sza se ugat vissza..Nem szoktam csapatni..... 2 gyerekes apuka vagyok.
Szóval ezért nem értem amióta megvan,hogy miért nem vesz mindenki ilyet...
Aki nem hiszi az nyugottan keressen fel személyesen Debrecenben megtalál!
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Mágus2 #115081 üzenetére
Volt már neked egyáltalán ilyen...?Gyere el vazze személyesen Debrecenben csapok veled egy kört....aztán majd lehet meglepődnél haver...
Integrale:Meg hogy kicsi....? Vazz nah még ilyen oltást nem kaptam de tetszik...xd
Csak elárulom nektek hogy a tavalyi év legtöbbet eladott,illetve keresett használtautója a BMW E46 320D...ami nem véletlen!
Nah lépek is innen.. ...de még mindig nem birom értelmezni a topik kérdést.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Mágus2 #115078 üzenetére
Nem fordult meg a fejemben semmiféle flameWAR elindítása----és ha zavar valakit akkor nyugottan töröljétek..sorry.
Egyszerüen csak amióta megvan a 320D azóta tényleg nem értem,hogy mi a f@szé nem vesz mindenki ilyet..Ui.Am fotoshop-mentes saját fotó...
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Mi az,hogy milyen autót vegyek?
Emberek...!Ennél jobb nincs a világon!Ui: Nem eladó!
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Kornel #101491 üzenetére
Volt már nem egy pár kocsim de meguntam,hogy mindet szinte nekem kellett visszahoznom a sírból,erzért úgy döntöttem hogy a következő kocsim tuti Németországból hozatom be.
Igaz ott is vannak lepukkant példányok de sokkal nagyobb az esélye hogy jót veszel mint Magyarországon.A másik dolog meg az,hogy még így is sokkal olcsóbban kihoztam rendszámozással együtt mintha itthon vásároltam volna.
(#101490) hdman::Városban 7 liter országúton meg 5L.
Volt benzines BMW-m is de azt nem ajánlom családi autónak mert a gatyámat kiette a benzinből.Csak 318i volt de városban simán bezabálta a 12 litert
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101487 üzenetére
Itt már írtam róla kicsit bővebben
(#101488) tomcsi23:5-7 litert eszik ..
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101482 üzenetére
Münchenből hozta egy ismerősöm...igaz 3 hónapot vártam rá de megérte!
Amúgy karosszériás vagyok szóval nagyjábol tudom,hogy mit érdemes és mit nem.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101479 üzenetére
Akkor az enyém valami kimagaslóan jó eset lehetett....mert nekem szeptember óta van meg de eddig még egy fityinget sem kellett ráköltenem.
És elhiheted hogy ez sem véletlen:Ilyen autót vesznek a magyarok Top1 MW E46 320D
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz killer1203 #101209 üzenetére
Látom Te is dízel kombit keresel....Fél év keresgélés után én ezt választottam:BMW E46 320D Touring
ホンダシビッククーペ