- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
human374 #5206 üzenetére
Én is meguntam, így összeraktam egy bogons listát anno ezen az oldalon található IP-k alapján:
Nem a legelegánsabb tudom, de a 951/952/HEX bírja..
Ázsia, Afrika, DélAmerika ezzel nálam helo.Ezzel a szabállyal futtatom le aki aki a fasttrack és DDOS felismerés után eljutnak a bogons listámig
/ip firewall filter
add action=drop chain=input comment="dropping Banned IP's" in-interface=ether1 \
log=yes log-prefix="Drop IP from Bogon list:" src-address-list=bogonsha eseleg kellenek az IP-k, melyeket terminálból be tudsz adni (nem egybe, nekem 1000 soronként ette csak meg a TIK), itt elérhető: link
Ha másnak elegánsabb megoldása van és megosztja, még lehet én is változtatok a routereimen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest