- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Tegnap a Hungaroringen megprobaltam lekovetni egy-egy autot. Muhaha. Eselytelen voltam oldalrol. Olyan kepet szerettem volna, ahol az auto tueles, a hatter meg elmosodik a svenkeles sebessegetol. Egy se sikerult. :-)
De az allo helyre szogezett mod bevalt, amikor sejtettem hogy mindjart odaer, akkor indult a sorozat. Volt amin csak a csore, vagy csak a segge latszott a verdanak, nameg egy csomo ures aszfaltos kep is keletkezett, de azert itt mar legalabb volt sikerelmeny is.
Regen manual obin is csinaltam ilyet, amikor a rohano/ugralo gyerekrol nem tudtam, hogy pontosan mikor er bele a fokuszba, a sorozat ott is bevalt. Csak sajnalom szegeny SD kartyat, hogy teleirom tobb szaz MB adattal, hogy aztan torolhessem. :-)
Aki azt hiszi, hogy fenykepezni minden hulye tud* (en nem tudok) az gondolkodjon el rajta, hogy meg elnek olyan emberek, akik naprol-napra ugy neztek bele a keresobe, hogy tudtak, csak 24 vagy 36 lovesuk van...
* No offense, termeszetesen nem rolatok beszelek, hogy ilyet allitanatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest