Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
az e-pl1 stabija elég szar, sztem kb. 2-2,5 fé-t "érhet", de azért mindez nem ilyen egyszerű, nem igazán tudom teljesen mozdulatlanul tartani a kezem, illetve ezeknél a pici vázaknál az exponálással is jobban elmozdítod az egészet, mint egy nagy dslr-nél. a szenzor alapú stabinak nagyon is van értelme sztem, csak attól tartok, az lesz most is pepitában, mint eddig: az új oly váz af-ben és evf-ben rosszabb lesz, kijelző sem lesz hajtogatós, cserébe stabit kap, oszt lehet választani...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest