Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Beszereztem egy dummy akkut usb átalakítóval, így power bankról akár egész nap mehetne
Az akku ajtón van neki egy kis plusz ajtócska, ezt jól megcsinálták. Az usb port lehetett volna szilikon dugós, nem ajtós és akkor könnyebb lenne a töltés, telefonon is elmegy minden extra védelem nélkül. Akksi töltőt is beszereztem, usb-set, hogy bárhol, akár telefon töltőről is lehessen használni, meg abból van gyors 2Ah-s. Arról meg nem fejtem ki a véleményem, hogy töltés közben nincs fotózás 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az akku ajtón van neki egy kis plusz ajtócska, ezt jól megcsinálták. Az usb port lehetett volna szilikon dugós, nem ajtós és akkor könnyebb lenne a töltés, telefonon is elmegy minden extra védelem nélkül. Akksi töltőt is beszereztem, usb-set, hogy bárhol, akár telefon töltőről is lehessen használni, meg abból van gyors 2Ah-s. Arról meg nem fejtem ki a véleményem, hogy töltés közben nincs fotózás