Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ati3x

senior tag

Voltam a szomszéd faluban a fotósboltban megnézni az új pana 25-öst. Sikerült párat lőnöm vele, de csak nagyon vaktában. Kipróbáltam az oly 25/1.8-at is mellette. Nomeg a 20/1.7-et.. Nagyon gondolkodom egy 20-25 körüli fixben, következő obinak (a 45-öt mellé).

Az új pana, jóval olcsóbb mint az oly 25-ös. 2490 vs 3690(mondjuk most elvileg 700 visszajár). Képileg szerintem az oly egy picit jobb. De csak egy leheletnyivel. Viszont a pana obi nagyobb valamivel kb érzésre olyan 20-25%-al. Viszont az olympus picit nehezebb. Azaz a pana elég műanyag.. Minőségérzetre az oly magasan jobb..

Viszont a 20-as pana... Pár másodperc alatt az jött le, hogy a 20-as gyutáv jobban bejön.. JAm, az af érezhetően "traktoros" de kit érdekel! Képileg is nagyon rendben van. Szal szerintem eldőlt.. a 20-as kell majd nekem..

Hab a tortán, sikerült felpattintanom az oly 75 1.8-at pár kép erejéig.. Persze beltérbe hosszú.. De holly shit! olyan képe van , és olyan kézbetartani hogy majdnem le*stam a bokám... Használtan meg lehet csípni 4000-4500 koronáért... Szerintem legközelebb beleakadok akkor veszek.. Csak asszonynak kell beadni... :)

Új hozzászólás Aktív témák