- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
"Ha sokallod az árukat, hasonlóan kis méretben ebayen kapni "Holga" és "Pinhole" objektíveket is, azok is ám elég rövid objektívek."
Ennek azért utánnéztem (miután írtam) és nem is tudtam mire vélni a dolgot. A másik, hogy többek között azért is járok ide és kérdezek, mert itt nálam kb. mindenki jártasabb a témában => szinte bármit elhiszek, ami szakavatott kollega tollából származik. Igen, néhány dologgal nem vagyok tisztában (de folyamatosan próbálok utánaolvasni), de nem hinném hogy a legjobb és legelegánsabb módszer az okításnak a félrevezetés és a hülyítés.
Az infót köszönöm. Már csak azt nem tudom, hogy elhiggyem-e.
Mégegy dolog. Nehezen veszi be a fejem ezeket a dolgokat, de nem azért mert hülye vagyok, hanem mert nem profilom a matematika, sem a fizika, sem az optikai geometria. Másra vagyunk fogékonyak. Lehet, hogy Neked meg azok a dolgok mennének nehezebben, ami nekem könnyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest