Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ott a képminőség kompromisszumos. Amúgy elég sok olyan szaladó kutyafotót láttam már, amit dslr-el lőttek, és számomra a panákkal csak álom marad. Pl. ez a srác asszem valamilyen ff nikonos, és rendszeresen tolja a jobbnál jobb szaladó kutyás képeket: [link] [link] [link]. Látszik, hogy néhányon mellément a fókusz, de azért a nagyja rendben van sztem.
Amúgy nem én akarok d750-et, hanem egy ismerősöm, de egy 100-300-on agyaltam már, arra gondoltam, hogy esetleg lehetséges, hogy egy teleobinál nem érzékelhető annyira ez a lassú fókusz probléma? A 60-as sigmával ha egy szembe szaladó kutyának a szemére fókuszálok kb. a háta lesz éles, mert a kutya gyorsabb mint az af
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?