Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ott a képminőség kompromisszumos. Amúgy elég sok olyan szaladó kutyafotót láttam már, amit dslr-el lőttek, és számomra a panákkal csak álom marad. Pl. ez a srác asszem valamilyen ff nikonos, és rendszeresen tolja a jobbnál jobb szaladó kutyás képeket: [link] [link] [link]. Látszik, hogy néhányon mellément a fókusz, de azért a nagyja rendben van sztem.
Amúgy nem én akarok d750-et, hanem egy ismerősöm, de egy 100-300-on agyaltam már, arra gondoltam, hogy esetleg lehetséges, hogy egy teleobinál nem érzékelhető annyira ez a lassú fókusz probléma? A 60-as sigmával ha egy szembe szaladó kutyának a szemére fókuszálok kb. a háta lesz éles, mert a kutya gyorsabb mint az af
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?