Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Vagy E-PL1+14-150 (esetleg 17/2.8-al) és apránként ami neked megfelel obi, vagy Pentax K-x, Nikon D3100, Canon 550D és olyan obik amik neked tetszenek szépen fokozatosan.
Esetleg egy használt Pana GH1 is szóbajöhet.hegyimorc: Höhö, igen az a kijelző ilyenkor nyáron elég
szutyokvérszegény, ideje lenne összefutni nord-dal, hogy megnézzem a külső keresőbe nézni milyen
Az a vakon lőtt kép raw-ból van kovertálva, vagy gyári jpg? Ha utóbbi milyen "film"-módot használsz?Parci: Úgy látom hasonlóak voltak a benyomásaink EVIL fronton. Kár, hogy nem volt G2/GH1 azoknak érezhetően jobb a keresője, de kitobival azért megvolt az a tipikus EVF-érzés, amikor belenéztem, bár nagyobb és világosabb mint annó a Fuji S5600-é
Ahol én néztem (Dunapláza saturn) ott meg Oly E-PL2 nem volt
pedig arra kíváncsi lettem volna.Szulita28: Teszteld azt az AF-et keményen, mert lehet, hogy ezen múlik váltok-e
Arról is írj, hogy napfényben mennyire látható a kijelző, egyáltalán, egy GF1-el való összehasonlítás jó lenne, pl. JPG, RAW, magasISO-s teljesítmény, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig arra kíváncsi lettem volna.