Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Számomra a fényképezőgépnek a kinézete nagyjából az utolsó szempont, őszintén szólva nem igazán agyaltam rajta, hogy tetszik vagy sem. Max a piros feliratok, amit zavarónak tartok a többi nem igazán érdekel, gumírozott jónak tűnik a fogása.
rrbmirgamid: optimista vagy
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés./off
Hajlamosak az emberek egy nagyobb tekintélyű másik ember ízlését jónak elfogadni, ami lehet igaz, vagy épp hamis kép is.
Ráadásul többféle jónak vélt ízlés is többször ütközik. Van egyrészt a többség által elfogadott közízlés, ami valamit jónak tart azzal teljesen ellentétes lehet egyes magát szakértőnek (divat, irodalmi, akármilyen) titulált ismert személy jónak tartott ízlése. Gyakori probléma, hogy sokak szerint a közízlés alapvetően rossz, tehát amit a közízlés jónak tart az valójában nem is jó.
/on
Most akkor a gh2 ízléses, vagy nem?
Kérdezzük meg Victoria Backham-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés.