- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Számomra a fényképezőgépnek a kinézete nagyjából az utolsó szempont, őszintén szólva nem igazán agyaltam rajta, hogy tetszik vagy sem. Max a piros feliratok, amit zavarónak tartok a többi nem igazán érdekel, gumírozott jónak tűnik a fogása.
rrbmirgamid: optimista vagy
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés./off
Hajlamosak az emberek egy nagyobb tekintélyű másik ember ízlését jónak elfogadni, ami lehet igaz, vagy épp hamis kép is.
Ráadásul többféle jónak vélt ízlés is többször ütközik. Van egyrészt a többség által elfogadott közízlés, ami valamit jónak tart azzal teljesen ellentétes lehet egyes magát szakértőnek (divat, irodalmi, akármilyen) titulált ismert személy jónak tartott ízlése. Gyakori probléma, hogy sokak szerint a közízlés alapvetően rossz, tehát amit a közízlés jónak tart az valójában nem is jó.
/on
Most akkor a gh2 ízléses, vagy nem?
Kérdezzük meg Victoria Backham-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mondtam, hogy Parcinak vagy neked lenne jobb ízlésed csupán arra akartam rámutatni, hogy az is egy erősen szubjektív dolog, hogy egyáltalán mi a jó ízlés.