- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"vmi fitnessbringa kellene"
Elméletileg száz százalékban egyetértek, ezért is váltottam 3 éve fitness-bikera, ( Merida Speeder T5 , lényegében akkor is ilyen volt, én annyiban személyre szabva kértem hogy mivel sokat járok a budai hegyekbe meg a Pilisbe (viszont nem EPO-t tolok reggelire
) így kellett némi nyomozómunka de hátul monti-áttétellel és váltóval szereltettem) A két dolog ami miatt ilyet szerettem volna az q*rvára bejött: 2x10, illetve a könnyű kerekek - pont az az élmény amit kerestem!
Ami viszont a gyakorlatban sajnos negatívum a koncepció ellen, hogy a stadionok ugyan gombamód nőnek, a bringautak viszont nem szaporodnak, és amúgy is eléggé leromlottak, mint ahogy persze azon autóutak legtöbbje is ahol lehet a forgalomtól tekerni. Keményre fújt kerekeken csillapítás nélkül ez persze nem komfortos és így levesz az élményből, de még így is imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) így kellett némi nyomozómunka de hátul monti-áttétellel és váltóval szereltettem) A két dolog ami miatt ilyet szerettem volna az q*rvára bejött: 2x10, illetve a könnyű kerekek - pont az az élmény amit kerestem!