Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Szerintem próbálkozz meg azzal, amit jmakk mondott, vagy én is a 20-as panát ajánlanám. Jó fényerős, nyitva is nagyon jó képet ad, a látószöge még épp elég nagylátó, igen kisméretű, ami hordozáskor nekem nagy előny és használtan véve nem bukhatsz vele különösebben (nem tudom ott mennyire pörög a használtpiac, itthon elég gyakran előkerül a 20-as és mindig kb ugyanolyan áron). A 25 esetleg a másik, aminek 12-32 mellett talán több értelme is lenne, mert fényerősebb, gyorsabb a fókusz, de cserébe nagyobb(ezért ajánlanám inkább 12-32 mellé és 12-50 mellé nem) és drágább is jóval. A 12-es saminak nem látom sok értelmét a mostani zoomod mellé, annyival nem kisebb, plusz manuál fókusz, ami miatt meg már nem olyan erős a fényerő előnye, az EM5 stabilizátora sötét helyeken úgyis sokat segít.
U.i.: amióta megvan a 20-as fix, azóta a 14-42 zoomot nem használtam sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest