- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
á, én nem vagyok olyan, egy fényerős fix-el, és egy zummal is elvagyok egy életre, a manuálokat meg nem számítom, azok bagóért vannak, csak nincs olyan olcsó váz jelenleg, ami gyors is, nagy szenzoros is, tud valamilyen normális mf segédet is, így elszórakoztam a gondolattal, milyen lenne, egy 100 font-os nex ebayről perverzkedni, és mellé egy 100-150 font-os j1 kitobival hétvégi kutyakattogásra pl..a 60d gyorsasága mondjuk nekem elegendőnek bizonyult, de az nem az enyém.. (és nem is kéne
) illetve még mindig foglalkoztat egy pana g gondolata is, de azt ki kéne próbálni, és nincs ahol...ha a keresőjével belenagyítás nélkül is lehet fókuszálni peaking-hatékonysággal, és az af is tetszene, akkor egy vázzal megúsznám az egész ceremóniát...régóta tervezek újítani, de sehogyse tudok dönteni
és közben az árak egyre süllyednek 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) illetve még mindig foglalkoztat egy pana g gondolata is, de azt ki kéne próbálni, és nincs ahol...ha a keresőjével belenagyítás nélkül is lehet fókuszálni peaking-hatékonysággal, és az af is tetszene, akkor egy vázzal megúsznám az egész ceremóniát...régóta tervezek újítani, de sehogyse tudok dönteni
és közben az árak egyre süllyednek