Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegyimorc
üzenetére
mert az emberek zöme a fórumok bűvöletében él. engem viszont nem annyira érdekel ez, megfutottam az építsünk rendszert köreimet, megvoltak az ilyen-olyan gépek, jól tudom magamról mára, hogy nem cserélgetek obit, hogy nem szoktam csak úgy digicammel csatangolni, nem találok ki magamnak feladatot stb. dokumentálom az életem látványosabb részeit, ennyi. amikor 16-85 vr volt, akkor csak azt használtam, amikor 12-60, akkor csak azt.
szóval nagyonis várok egy nagyobb szenzoros, jó obival szerelt kompaktra, ezer éve. az af sebessége nem érdekel, ergonómia mondjuk nem ártana (pocséknak tűnik ez a canon ilyen téren). de több mint egy éve csak kompakttal fotózom, szóval kellően alacsonyan vannak az elvárások...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Energiaital topic
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest