Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz #04230330 #39153 üzenetére

Felteszem a kezem, megvonom a vállam: nekem magasabb az ingerküszöböm, ld. PL3-ra sem panaszkodtam annyit; meg ez a váz nagy láv volt mióta megláttam, sokat megbocsátok neki. Na jó, azért ezek a hátsó gombok tényleg durvák, mintha az ember szivacsot nyomkodna; de remélem miután beállítottam ízlésemre, már kevesebbet kell hozzájuk nyúlnom.
    Gondolom a panaszok leginkább azért érték, mert nagyobb és nehezebb obikkal már nem jó a fogás és az egyensúly, ahhoz kicsi a markolat. Az össz. ~280 g-os 14-140-essel ez már elég jól érződik. Viszont nagyobb markolattal nagyobb méret jár és már a forma sem lesz ilyen szép. Így viszont a kisebb fixekkel és pár kis obival szerintem nincs gond a fogásával. Ebayen pedig 60 USD-ért láttam dupla (fekvő és portré) Arca-Swiss sínes gripet, aztán ott az Oly gyári kétrészes is -- tehát megvan a választási lehetőség, hogy kis obikkal marcsa nélkül kompakt gép, vagy nagy obikhoz gripes konfig.

Nálam most pl. inkább arra vonatkozott, hogy ezt-azt állítok egyik kézzel, így csak egy marad tartani. De vannak olyanok is, akik nem szeretik nyakban vagy vállon átvetve vinni, hanem folyamatosan a kezükben szorongatva járkálnak. Megintcsak, *kézfel-vállvon*

Laca: köszi :R igaz most épp az átalakításán (racionalizálásán?) dolgozok :))

Új hozzászólás Aktív témák