- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Az időjárás állóság nem csak az egészen szélsőséges körülmények között hasznos. A régi fotós múltamat ismered. Jó néhányszor nagyon jól jött a cseppállóság, de sokkal többször volt érték a szigetelt váz/obi párosban a porállóságnak. Ha nem szigetel az obi a bajonettnél, akkor a vázba bejutó por nem csak a szenzorra rakódhat, de a zár és tükörmechanikát is szépen ki tudja kezdeni. Tipikusan nem akkor van épp por, amikor fényképez az ember, hanem miután elengeded az expó gombot és nincs hova menni. Rajtad az aktív szűrős légző maszk, a gépet lefordítod és a lencsét védi a napellenző, amiben felfelé már nem száll a por a frontlencsére. Egy teleobi frontlencséjét nagyon jól védi a méretes és hosszú napellenzőre.
Más szitu: mikor már nem volt szigetelt felszerelésem teljesen privát út. Monszun eső után meleg, óriási páratartalom. Az esőben nem használtam a cuccot, de a nem szigetelt obi belseje szépen bepárásodott, amikor elővettem és már nem esett. Egy szigetelt váz/obi ebben az esetben lazán használható lett volna.
Szerintem nem ördögtől való dolog a szigetelt felszerelés, nagyon jó dolog. Most nem olyan használok, és megtanultam, hogy sokkal jobban kell rá vigyáznom mint régen. Szerencsére valóban nincs minden nap szükség ilyen képességű gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest