- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
neevous
üzenetére
elhiszem, sztem is használható magas iso-n is, de témafüggő...portréra pl, színesben, beltéren 800 is sok, főleg ha sok a sötét, fekete a képen.
(#36607) rbalint88: ha már képminőség, a d300 már elég elavult sztem, egy ismerősömnek van, és hát én ahogy elnézem a régi 12mp oly-k, vagy max a g3 szintjét nyújtja. Gondolom nex-3-ad vagy nex-5-öd volt, ezek tényleg nem tudnak sokkal többet érzékenységben, dinamikában, de a többi nex, pl már a 3n, f3 is hozza azt amit a d7000 mondjuk, ami már bőven jobb, mint a régi lapkás mft-k.
(#36626) Lassú Víz: speed booster-el nincs af-od vagy van? a szenzoroknak meg lehet elég az f2.8 ha a szemednek nem...szal ha brutál bukét akarsz mft-n muszáj manuáloznod, ami ellen nekem semmi kifogásom nem lenne, de pl. evf+peaking a mai napig csak drága csúcsgépek kiváltsága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest