Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Hát lassan itt tényleg mindenkinek lesz E-P1-ese.

Komolyan kezdem rosszul érezni magam hogy nekem még nincs. Még MLaca E-P1-e járt a kezemben, tényleg egy kis ékszer az a váz. A mostani X-E1-em se hozza azt a minőségérzetet, amit egy E-P1 nyújt kézbevételkor.
És egy kis kompaktos off. Mikor kijött a Sony RX100 sokan nem értették, miért nem vagyok maradéktalanul elégedett azzal a csúcskompakttal és miért nem elég a tényleg remek 1" szenzor önmagában ahhoz, hogy térdre boruljak előtte.

Mikor kifogásoltam a nem túl meggyőző obiját (elsősorban nem a fényereje, hanem a képminősége miatt) akkor néhol azt is megkaptam, hogy csak az extra magas 20Mp-es felbontása az ami becsapja a szemem.Nos, most hogy itt az RX10 végre került egy tényleg jó obi az elé az 1"-es szenzor elé és így talán már az is jobban átjön, hogy anno mire gondoltam az RX100-al kapcsolatban.
A nagyon agresszív (kontraszt, élesítés) Sony Jpeg motor persze ápol és eltakar, de még ezzel együtt is jól látszik, hogy az RX100 obija nem egy nagy eresztés. A kép egész felületén kicsit lágyabb, a szélek felé haladva, pl. a só, bors szórón meglévő különbség meg már tényleg önmagáért beszél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest