- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Uraim, köszöntem a szervezést és a társaságot
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket 
Ez az a hely, amiről beszéltem: Bagan.
S hogy miért:
Guglin lehet még csemegézni.
Talán ezen a beszámolón keresztül találtam rá.Érdekelne az elhagyatott magyar falu is, ha beugrik. Valamint rég elhagyott gyár, laktanya, templom, stb. is érdekes, különleges hangulatot árasztó téma, legalábbis olyan, ami nincs teljesen lepusztítva és lerabolva -- az már inkább csak szomorú látvány. Attól félek (eléggé úgy látszik, meg úgy is hallom), hogy Csernobilban is csak ez fogad majd, üresre van pucolva minden, ami mellett nincs fegyveres őr

S még egy, megint más témában: néha jó lenne bedobni ezt a cikket, amikor nagyon azt feszegetik, hogy a m4/3-ban nincs elég háttérmosás -- nem minden a háttérmosás, a célt és az egyensúlyt sem szabad figyelmen kívül hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket