- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Uraim, köszöntem a szervezést és a társaságot
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket 
Ez az a hely, amiről beszéltem: Bagan.
S hogy miért:
Guglin lehet még csemegézni.
Talán ezen a beszámolón keresztül találtam rá.Érdekelne az elhagyatott magyar falu is, ha beugrik. Valamint rég elhagyott gyár, laktanya, templom, stb. is érdekes, különleges hangulatot árasztó téma, legalábbis olyan, ami nincs teljesen lepusztítva és lerabolva -- az már inkább csak szomorú látvány. Attól félek (eléggé úgy látszik, meg úgy is hallom), hogy Csernobilban is csak ez fogad majd, üresre van pucolva minden, ami mellett nincs fegyveres őr

S még egy, megint más témában: néha jó lenne bedobni ezt a cikket, amikor nagyon azt feszegetik, hogy a m4/3-ban nincs elég háttérmosás -- nem minden a háttérmosás, a célt és az egyensúlyt sem szabad figyelmen kívül hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket