- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Uraim, köszöntem a szervezést és a társaságot
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket 
Ez az a hely, amiről beszéltem: Bagan.
S hogy miért:
Guglin lehet még csemegézni.
Talán ezen a beszámolón keresztül találtam rá.Érdekelne az elhagyatott magyar falu is, ha beugrik. Valamint rég elhagyott gyár, laktanya, templom, stb. is érdekes, különleges hangulatot árasztó téma, legalábbis olyan, ami nincs teljesen lepusztítva és lerabolva -- az már inkább csak szomorú látvány. Attól félek (eléggé úgy látszik, meg úgy is hallom), hogy Csernobilban is csak ez fogad majd, üresre van pucolva minden, ami mellett nincs fegyveres őr

S még egy, megint más témában: néha jó lenne bedobni ezt a cikket, amikor nagyon azt feszegetik, hogy a m4/3-ban nincs elég háttérmosás -- nem minden a háttérmosás, a célt és az egyensúlyt sem szabad figyelmen kívül hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a nem-megjelenteknek pedig továbbra is csak ajánlani tudom ezeket az összejöveteleket