- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
25 s? Az érdekes. A "max csillagcsík nélküli záridő = 500/ekv gyútáv" képlet alapján kicsivel több, mint 20 s jön csak ki, mégsem tűnik úgy, mintha elmozdultak volna. Nekem bezzeg amikor a nyáron Pana 20-assal lődöztem, az ekv. 40-esre ajánlott 12.5 s helyett 12 s, de még talán 10 s-ra is már lehetett látni, hogy elmozdultak...
Másik meg, hogy Bp-en ilyen eget nem látsz
Nyáron volt, hogy fent hegyen, városhatáron túl (félúton a város és a következő agglomerációs település felé) próbáltam párat lőni, de még mindig bezavart a városi fényszennyezés...Tényleg, csillagfotózás tippek-trükkök szemináriumot, cikket, tudástárat nincs kedved írni?
Ezeknek a hideg téli hónapoknak legalább valami előnyük legyen, hűtsék a szenzort hosszú expóhoz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyáron volt, hogy fent hegyen, városhatáron túl (félúton a város és a következő agglomerációs település felé) próbáltam párat lőni, de még mindig bezavart a városi fényszennyezés...
Ezeknek a hideg téli hónapoknak legalább valami előnyük legyen, hűtsék a szenzort hosszú expóhoz