Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Meg rockwellt ha helyén tudod kezelni akkor érdemes elolvasni. Azért vhol ért hozzá.
Én kicsit elfogult vagyok vele
, anno a Nikon topikban sírtam, hogy mennyire inkonzistens/kiszámíthatatlan = ratyi a D80 Matrixa, de kb le voltam "hülyézve" hogy nem tudok fotózni amikor felhoztam, hogy Canon sokkal használhatobb akkor jött a csak azért nem tudom használni mert Canont szoktam meg....
és itt jött a kemény, nekem, képeknek nem hitt senki, amikor meg Rocwellt belinkeltem(ő írtam meg kb először), hogy mennyire gáz hirtelen mindenki elhitte. Nekem képeknek nem hittek, Rockwellnek igen.
Pedig mennyit szívtam vele, hogy bizta én vagyok a béna.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- LG 32MR50C-B Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, anno a Nikon topikban sírtam, hogy mennyire inkonzistens/kiszámíthatatlan = ratyi a D80 Matrixa, de kb le voltam "hülyézve" hogy nem tudok fotózni amikor felhoztam, hogy Canon sokkal használhatobb akkor jött a csak azért nem tudom használni mert Canont szoktam meg....