Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegyimorc

senior tag

válasz Mercutio_ #22168 üzenetére

Nekem is eszembe jutott, hogy miért nem jutott eszembe korábban :DDD , de nem juthatott.

Egyrészt az OMD előtt nem volt olyan Oly váz aminek örülni tudtam volna, és most sem jöhet szóba semmi ami előtte jelent meg, másrészt meg kellett hozzá az OMD-s tapasztalat, az pedig még nem olyan régi.

Szóval, ha elviszi valaki a G3-t, akkor pm2 vagy pl5 lehet helyette. (Nem biztos, hogy most, hanem majd akkor ha kicsit esik az áruk és lesznek használt példányok vagy ha eljő a szokásos olys leárazás a következő típusok bejelentése után)

Amúgy a G3-mal már egészen megbékéltem volna. A pepecs raw-feldolgozásba is beletörődtem. Mondogattam, hogy "this is Sparta", meg hogy ez is csak megfontoltabb kattintgatásra nevel és még szigorúbb válogatásra, hogy kevesebb legyen a konvertálni való :O , de mikor egymás mellé teszem mondjuk ugyanazzal a 45-ös obival készített képeket és látom, hogy bizony élesebb az amit segít megfogni az IBIS ... hát szóval nem bántom a G3-t, és lehet, hogy még sokáig fogom használni mondjuk a huszas kistraktorral, de kicsit sem bánom, hogy szerencsét próbáltam az OMD-vel.

Új hozzászólás Aktív témák