Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Azt hiszem azt megvárom.. Persze nem most kezdtem a fényképezést.. Édesapám aki még szmena 8-al kezdte, adta az első lökést. Majd némi zsebpénzből megvettem az első gépemet, szmena 8M-et.. No az már egy műanyag "csoda" volt... Utána, használt Zenith B, és E gépek, alapobjektívvel, meg volt egy 7/135-ös telém. Azt hiszem Jupiter márkával.. Ezzel a két géppel értem el a legnagyobb "sikeremet" Egy fotópályázaton, az
Élet és Tudomány magazin felhívására. A 99-es teljes napfogyatkozás képeiből csináltak középső oldalon galériát. Azt hiszem 200 fölötti volt a beküldött képek száma, tőlem 4 képet is beraktak! Először el sem hittem, de roppant büszke voltam magamra!
Utána sok-sok évig vágyakoztam egy F80-as nikon gépre, de már nem valósult meg.. Majd jöttek a digitálisok, a digites tükörreflexes gépek, de sajnos mindig volt előbre való dolog... Mindig is a Canon xxxd szériára voltam "ráálva" Aztán jöttek a MILC gépek.. Mostmár nagyon ideje lenne.. Kompaktom volt, az sem túl sok: Egy Nikon 4600, most meg egy ixus 80.. De ezek full autómata gépek, és bizony sokszor idegbajt kaptam attól, hogy a legalapabb dolgokba sem tudok belepiszkálni.. Magyarul, kezdésnek nem biztos, hogy problémás lenne egy alapobi a számomra, mivel bármi nagyságrendekkel jobb az eddigi cuccaimnál....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- BMW topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána sok-sok évig vágyakoztam egy F80-as nikon gépre, de már nem valósult meg.. Majd jöttek a digitálisok, a digites tükörreflexes gépek, de sajnos mindig volt előbre való dolog... Mindig is a Canon xxxd szériára voltam "ráálva" Aztán jöttek a MILC gépek.. Mostmár nagyon ideje lenne.. Kompaktom volt, az sem túl sok: Egy Nikon 4600, most meg egy ixus 80.. De ezek full autómata gépek, és bizony sokszor idegbajt kaptam attól, hogy a legalapabb dolgokba sem tudok belepiszkálni.. Magyarul, kezdésnek nem biztos, hogy problémás lenne egy alapobi a számomra, mivel bármi nagyságrendekkel jobb az eddigi cuccaimnál....