- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szintén ha váltanék, csak ezzel az objektívvel érdekelne; csak ahol más gépekhez műtermi körülmények (egymás mellé rakva, különféle érzékenységeken) között pixelvadászva is össze lehet hasonlítani -ismereteimben- csak a dpreview oldala van, ezért hiányoltam onnan ezzel az obival készült képeket; nem a pancake minősége izgat. Lehet hogy valahol van, de én nem találtam. (Az asszonynak nézett gépnél nem is érdekel, nagy szórás nincs a kéminőségben; de ha magamnak nézném, a korábbi tükrös tapasztalatokból kiindulva nagyon nem mindegy az obi). Anno az alphára nem tudom már mi volt aggatva, de az akkori 6500fd -mélységélességtől eltekintve, ahol minél kisebbet használtunk- kellemesebb képet rajzolt az esetek 80%ában pl - a sony tulaja szerint is
. Meg egyáltalán a kíváncsiság hajt, mert így csak annyit látok hogy szép-szép, de kb mennyivel szebb?
Tegnap(?) is X10 teszteket átfutva találtam egy dof összehasonlítást más nagyobb szenzoros kompaktokkal és m4/3os gépekkel is, meglepődtem mit tud a 2/3" azzal a gyári obival; richtig nem találom, egy faszinger állt egy épület előtt, de nem találom hol volt, csak aps-c-set
.Hja igen, mert a másik ami érdekel hogy mélységélesség terén mennyivel lenne több játékterem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg egyáltalán a kíváncsiság hajt, mert így csak annyit látok hogy szép-szép, de kb mennyivel szebb?
.