- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MC Pite
üzenetére
A GF3 szintén nem jó. Nem csak mikrofon bemenete nincs, de még hangot is csak mono-ban rögzít a beépítettel. Pedig azt most tudnék venni jóárasítva kicsivel 100k felett. Na meg annak egy kalap sz... a kezelése.
Az S100-at szerettem amíg teszteltem. Egy hétig volt a zsebemben és tényleg jó a minősége, de 110-120k körüli árával már ingerküszöböt sért. Videózásra sem jó.
Szóval hagyjuk ezeket a csúcskompaktokat.
Nekem egy Sony NEX-5N képminősége és tudása kéne (alsó küszöbként), de annak a kezelése is túl kompaktos (de legalább emberesen be lehet állítani a videó felvételi paramétereket is). Hiába na...
Az igényeim magasak, a rá szánt pénz meg 200k maximum. Szóval vagy kitolom az összeghatárt magasabbra, vagy nagyon durva kompromisszumot kell kötnöm valamilyen téren. Vagy az ergonómia/kezelhetőség lesz fos, vagy nem lesz rendes mikrofonom videóhoz, esetleg mindkettő.
Amiből tutira nem engedek az a méret. El kell férnie a táskámban a többi kacat mellett.
A Sony NEX-7 lenne a legideálisabb számomra, de sajnos az meg baromira drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest