Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
FEDman
üzenetére
Jogos!

neevous: nem tudom, komolyan. Az E-PL2-nél az agyamra megy, hogy beltéren csiga, kültéren is kiszámíthatatlan az auto AF pont választás, nem elég "éles" a nézőkép, viszont csudajó színei vannak és szubjektív tetszik, hogy az exif-be belírja a nevem (nem röhög, facebook-ra feltolják mondjuk a gyerek/koncertfotókat és ott vigyorog a nevem a képek alatt, jobban megtalálnak). Tudom, csinálni kell egy vízjelet (de az anyukának meg hiába mondom, hogy a vízjeleset rakja fel).
A GF1 nagy kedvenc, minden porcikáját kiismertem már, utófeldolgozásnál mindig tudom, miből és hogyan induljak ki (a zöldjei szvsz jobbak az új Pana színeknél). No persze az Oly jpg meg röhögve agyonveri színileg, annyira, hogy egy-két képnél inkább a jpg-et kezdtem el piszkálni, nem a csúnyazöld elszíneződésű ORF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest