- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
FEDman
üzenetére
Jogos!

neevous: nem tudom, komolyan. Az E-PL2-nél az agyamra megy, hogy beltéren csiga, kültéren is kiszámíthatatlan az auto AF pont választás, nem elég "éles" a nézőkép, viszont csudajó színei vannak és szubjektív tetszik, hogy az exif-be belírja a nevem (nem röhög, facebook-ra feltolják mondjuk a gyerek/koncertfotókat és ott vigyorog a nevem a képek alatt, jobban megtalálnak). Tudom, csinálni kell egy vízjelet (de az anyukának meg hiába mondom, hogy a vízjeleset rakja fel).
A GF1 nagy kedvenc, minden porcikáját kiismertem már, utófeldolgozásnál mindig tudom, miből és hogyan induljak ki (a zöldjei szvsz jobbak az új Pana színeknél). No persze az Oly jpg meg röhögve agyonveri színileg, annyira, hogy egy-két képnél inkább a jpg-et kezdtem el piszkálni, nem a csúnyazöld elszíneződésű ORF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest