- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Most ha nagyon bele akarok kötni, megnéztem újra, 10 centire belehajolva az iMac monitorába (nem életszerű), talán a bal oldal életlenebb valamivel, de komolyan, ez már az a szint hogy betegesen ezt nézem, vissza veszem teljes képernyős módra és nem ketté választva a kijelzőt 100% nagyításban a bal és jobb szélét egyszerre nézve, nem is veszem észre a különbséget, pedig tudom mit kell nézni. Szóval nálam ez már az elfogadott szint, de az előző az nagyon decenteres volt, még telefonon is látszódott, kukkolás nélkül is.
Szóval ez marad, imádni fogom, főleg ennyiért.
Aginor: Basszus most nézem, hogy az MM visszarakta az online árat 100.000 fölé, én még 83.990-ért vettem, amiből elvileg az Olympus visszaad 37.000 Ft-ot. Sry, írtam az akcióról, csak az Olympus FB csoportjába. Ide ritkábban jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Robogó, kismotor
- Arc Raiders
- Arena Breakout: Infinite
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest