Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Te a világítást hogyan használod,automatán vagy hagyod kikapcsolt állapotban nappali fényen és este kapcsolsz automatára vagy direkt lámpára?
Én az autó külső méreteire írtam ogy szoknom kell mert 6 évig használtam az E456 kombit és ez bizony"sokkal" nagyobb annál..
Sajnálom hogy a fejegység nem magyar de majd megszokom,telefonkönyvet szinkronizáltad ár a fejegységgel?
Nekem nem mindegyiknél írja ki a nevet és azt gondolom hogy azért van mert csak 1000 kontaktot tud,nekem meg több mint 2000 van és ezét az 1000 felettieknél nem írja ki a nevet
mert nem tárolja?
Formátumok uanazok +36 előjellel.Találtál benne vmi "okosságot" amit érdemes tudni?
A motor nálam is pozitív minden tekintetben,dinamikusabb ,csendesebb és nyomatékosabb mint az előző volt..
Előző gazda OMV prémiumot tankolt mindig,én is ennél maradok.
Fogyasztást még nem tudom mert nem mentem még vele egy tankot ....
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest