Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Te a világítást hogyan használod,automatán vagy hagyod kikapcsolt állapotban nappali fényen és este kapcsolsz automatára vagy direkt lámpára?
Én az autó külső méreteire írtam ogy szoknom kell mert 6 évig használtam az E456 kombit és ez bizony"sokkal" nagyobb annál..
Sajnálom hogy a fejegység nem magyar de majd megszokom,telefonkönyvet szinkronizáltad ár a fejegységgel?
Nekem nem mindegyiknél írja ki a nevet és azt gondolom hogy azért van mert csak 1000 kontaktot tud,nekem meg több mint 2000 van és ezét az 1000 felettieknél nem írja ki a nevet
mert nem tárolja?
Formátumok uanazok +36 előjellel.Találtál benne vmi "okosságot" amit érdemes tudni?
A motor nálam is pozitív minden tekintetben,dinamikusabb ,csendesebb és nyomatékosabb mint az előző volt..
Előző gazda OMV prémiumot tankolt mindig,én is ennél maradok.
Fogyasztást még nem tudom mert nem mentem még vele egy tankot ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

T0mBd1gg3R