- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Végre egy ilyen topik!
Egy ideje foglalkoztat az M42-es obikkal való fényképezgetés, hétvégén sikerült is szereznem egy átalakítót Canonhoz, és kipróbálhattam két obit. Sajnos azt tapasztaltam, amit írtatok is, hogy nincs élességvisszajelzés. Ezt valamiféle firmware frissitéssel nem lehet megoldani 350d-n egyáltalán? Hülye kérdés, most látom, h elvileg nem.
Valaki leírhatná nekem, hogy néz ki egy ilyen EF emulátor, és hogyan működik? Azt kell mondjam, hogy szerelmes lettem a régi obikba, szóval örülök, hogy lett ez a topik, és szívesen veszek minden tanácsot kezdőként. Ha érdekelnek valakit a hétvégén készített képeim, holnap belinkelgethetem ide. A digitfényképeim topikba biztos.
Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Nikon Z6 - Full Frame milc fényképezőgép
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest