- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Végre egy ilyen topik!
Egy ideje foglalkoztat az M42-es obikkal való fényképezgetés, hétvégén sikerült is szereznem egy átalakítót Canonhoz, és kipróbálhattam két obit. Sajnos azt tapasztaltam, amit írtatok is, hogy nincs élességvisszajelzés. Ezt valamiféle firmware frissitéssel nem lehet megoldani 350d-n egyáltalán? Hülye kérdés, most látom, h elvileg nem.
Valaki leírhatná nekem, hogy néz ki egy ilyen EF emulátor, és hogyan működik? Azt kell mondjam, hogy szerelmes lettem a régi obikba, szóval örülök, hogy lett ez a topik, és szívesen veszek minden tanácsot kezdőként. Ha érdekelnek valakit a hétvégén készített képeim, holnap belinkelgethetem ide. A digitfényképeim topikba biztos.
Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest