Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Nincs véleltelnül negatív dioptriás lencse? Olyan, ami nem close-up, hanem - mitt'udom én - far-down? Pont azért, mert a Canon FD obiknak sincs alapértelmezettként végtelenjük az EOS vázakon (ugyebár az átalakító gyűrű ilyenkor közgyűrűként is viselkedik egy kicsit). Mivel ugyanaz a hatása, mint egy cloes-up-nak, ezért gondoltam, hogy hátha. Azt tudom, hogy van olyan FD-EF komverter, amiben van korrekciós lencse, de hát azok vagy marha drágák és fellehetetlenek (a gyáriak, kb 500-800 dolcsi), vagy borzalmasan látszik, hogy berheltek (utángyártottak). Vagy lencse nélküliek, ott ugyebár nincs minőségromlás (se). Ezeket az objektíveket egyébként nem lehet úgyanúgy hozzáhangolni a vázhoz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi