Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

- 

LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek

Új hozzászólás Aktív témák
- 

belluska
tag
Hali. Én ezt a tüske dolgot kb. 6perc alatt oldottam meg . A szét csavarásig nincs gondod , a tüskén lévő lemezkét kicsit kiemeled a tüske sliccéből , félrehúzod óvatosan, d e csak addig , hogy mellette kiférjen a tüske ( megforditva az obit ki is esik.). Fogsz 1 gémkapcsot , rátekersz egy uolyan vastag kábelra 2 menetet, levágod és ezt a kis menetes részt ráhúzod a tüskére és visszarakod, ahogy szétszedted az egészet. Én minden obimnál simán megcsináltam és Sony A 300-on használom. Sok sikert.
 - 

BEE
addikt
Ennél az a legjobb, ha kiveszed a pöcköt a helyéről, mert akkor nem lesz útban
az SDM táptüskéknek.A képen függőlegesen mozgó pöcök megmozgat egy, a képen vízszintesen mozgó
kart, aminek a forgócspjának teteje egy elmetszett kőr.
Az egy csavar feje, kicsavarható a szétszedéshez.Vagy összejövünk és megoldom neked.

BEE
 - 

macskajancsi
aktív tag
tééényleg...
benyomott pöcöknél zár a blende, most esett le.
annyira nem látható jól, de gondolom akkor egy darabka kábel műanyag szigetelése nem igazán fér el.
esetleg ha kívülről leragasztanád valami vékony, de jól tapadó, s erős ragszalaggal?
egyelőre nincs jobb ötletem... - 

A kérdés nem is annyira furcsa mint hinnéd. Van (inkább volt) olyan objektív, amin a végtelen álláson túlra is lehetett élesíteni. Na nem azért, mert a végtelenen túl a gyártó felfedezte a kör négyszögesítését, hanem mert az infravörös fotózáskor nem ugyanott van az élesség, mint a hagyományos fénysugaraknál. Ez a kis plusz azonban nem tudom hogy mennyire elég. De van ilyen ojjektív.

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
 - PlayStation 5
 - TCL LCD és LED TV-k
 - iPhone topik
 - Elektromos autók - motorok
 - Tőzsde és gazdaság
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - További aktív témák...

- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
 - REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Természetessen, ha van valakinek tapasztalata digitre, annak örülnék, ha megosztaná. Lehet, megvan az első 2.8-s obim? Ráadásul fix.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)