Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
jtaggerX
üzenetére
Szia!
Ebben a topic-ban is többször leírták már, hogy a manuális nagylátók nem minden esetben hoznak jó vagy jobb eredményt digitális vázon, mint pl. egy kit objektív. A technikai hátterét én nem feszegetem.
Én is hasonló gondolatmenet alapján vásároltam egy Nikkor 28mm f/3.5 Ai-S objektívet. A vele készített képeken eddig nem tapasztaltam hibát, bár ezek közül csak kevés kép témája olyan, hogy érdemben észre lehetne venni. Azt érdemes még tudni, hogy a frontlencse bevonatán van egy karc, de a képeken nem érezteti hatását.
Kétségtelen, hogy ez crop-os vázon nem nagylátó, de számomra kedves perspektívában dolgozik. Ahogy időm engedi, közzéteszek vele készült képeket.Egyébként egy 24mm f/2.8 Ai-S-re még továbbra is ácsingózok, csak a gyűjtögetés végett. Viszont azt elég borsos áron adják...
A kit obim 18mm-es vége persze nagyobb látószöget kínál és rekeszelve szépen is rajzol. Viszont nagyon kedvesek számomra a régebbi manuális obik, mint sokaknak ebben a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Insta360 X4 garanciális - 8K 360 akciókamera
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest