Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- 
			  LOGOUT Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sct51hegyko csendes tag Köszi a válaszokat! Igazából fő célom, hogy a sima kit obijaimat (Canon 18-55 f3.5-f5.6 IS + Canon 55-250 F4-f5.6 IS) kiegészítsem egy kicsit szebb rajzolatú nagyobb fényerejű fix obi parkkal is, csak ezekben a régi objektívekben látom a megoldást ugyanis a valódi gyűjtögetés tárgyát egy Canon 70-200 F4 USM L alkotja... erre szeretném majd a 55-250et lecserélni, ami anyagiak miatt csak nyáron lesz lehetséges... addig szeretnék ezekkel kísérletezni, mert azt írják, hogy az én jelenlegi obijaimnál mindenképp szebb a rajzuk. 
- 

sct51hegyko csendes tag Üdv! Nem rég fotózgatok egy Canon 550D-vel, és szeretném kipróbálni az analóg objektíveket is. Szép rajzolatuk és alacsony áruk fogott meg illetve, nekem sokakkal ellentétben tetszik az analóg kivitel és, hogy nem beugróblendés szóval szerintem nagyon élvezni fogom az analóg objektívekkel való fotózást. 
 Kinéztem pár objekít típust amit szeretnék beszerezni:
 -Pentacon 29mm f2.8
 -Pentacon 50mm f1.8
 -Pentacon 135mm f2.8Ezekről érdekelne tapasztalat (bár már olvastam sok jót  , illetve az MC (multi coated) jelzésről írhatnátok pár szót, érdemes-e az objektívek közül olyat keresni ami MC-s vagy nem észrevehető a különbség...stb. , illetve az MC (multi coated) jelzésről írhatnátok pár szót, érdemes-e az objektívek közül olyat keresni ami MC-s vagy nem észrevehető a különbség...stb.
 Illetve, hogy milyen adaptert érdemes ezek használatához venni, hogy legyen végtelen focus, fénymérés, esetleg AF visszajelzés (utóbbi nem is fontos mert kihasználva a Live View módot sztem álló témánál jól belehet lőni a focus-t.Előre is köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, illetve az MC (multi coated) jelzésről írhatnátok pár szót, érdemes-e az objektívek közül olyat keresni ami MC-s vagy nem észrevehető a különbség...stb.
, illetve az MC (multi coated) jelzésről írhatnátok pár szót, érdemes-e az objektívek közül olyat keresni ami MC-s vagy nem észrevehető a különbség...stb.